Ψηφοδοσία συνδυασμού κου Γ. Χατζημάρκου, Δήλωση Κ. Μακρή

Σύμφωνα με τα  αποτελέσματα  των Περιφερειακών  εκλογών από το Πρωτοδικείο Σύρου,

πρώτος σε ψήφους στην εκλογική περιφέρεια των  Δυτικών Κυκλάδων  από τον συνδυασμό του  κου Γ. Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» ήρθε ο κος  Ν.Βενάκης από την Σίφνο.

Δήλωση Κωνσταντίνου Μακρή -Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος

Μετά  την ανακοίνωση των  αποτελεσμάτων  των Περιφερειακών  εκλογών από το Πρωτοδικείο Σύρου , πρώτος σε ψήφους στην εκλογική περιφέρεια των  Δυτικών Κυκλάδων  από τον συνδυασμό του  κου Γ. Χατζημάρκου «ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ» ήρθε ο κος  Ν.Βενάκης από την Σίφνο , τον οποίο και συγχαίρω για την επιτυχία του αυτή.

Δηλώνω ότι με σταθερότητα και πίστη στις αρχές του συνδυασμού μας , θα επισκεφτώ σήμερα το απόγευμα  στις 16:00 την Κίμωλο και στις 20:00 θα έχω ομιλία και συζήτηση  στο χώρο του μαγαζιού ΡΙΦΑΚΙ στα Πολλώνια, με σκοπό να αναπτύξω τους λόγους για τους οποίου οι συμπολίτες   μου θα πρέπει να εμπιστευτούν  τον συνδυασμό « ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ “ και να προσέλθουν στις κάλπες την Κυριακή 25 Μαΐου .

Επίσης στην  ομιλία –συζήτηση θα  ενημερώσω  για τον σημαντικότατο ρόλο που έχει για την ευημερία και ανάπτυξη των νησιών μας η Περιφέρεια.

   Συγχαίρω για μία ακόμη φορά τους εκλεγέντες Δημάρχους των νησιών των Δυτικών Κυκλάδων  και δηλώνω ότι   θα έχουν την αμέριστη συμπαράσταση μου στο έργο τους.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Ψηφοδοσία συνδυασμού κου Γ. Χατζημάρκου, Δήλωση Κ. Μακρή”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo