Φρενίτιδα για τα ελληνικά νησιά: Απευθείας πτήσεις από Λονδίνο

Στις 3 Μαΐου η British Airways εγκαινιάζει απευθείας προγραμματισμένες πτήσεις της Μυκόνου και της Σαντορίνης με το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο.
Η σύνδεση με τη Μύκονο θα γίνεται Τρίτη και Σάββατο, ενώ η Σαντορίνη θα συνδέεται με το Λονδίνο, Τετάρτη και Κυριακή. Τις νέες γραμμές θα εξυπηρετούν αεροσκάφη τύπου A320, τα οποία θα διαθέτουν τόσο Club Europe όσο και Euro Traveller καμπίνες.
Η κα Φρέντυ Στίερ, γενική διευθύντρια της British Airways για την Ελλάδα, δήλωσε: «Η Μύκονος και η Σαντορίνη αποτελούν εξαιρετικά δημοφιλείς προορισμούς τόσο για τους Βρετανούς ταξιδιώτες όσο και για τους tour operators. Οι πτήσεις αυτές θα καλύψουν τις ανάγκες των επιβατών που επιθυμούν μια προγραμματισμένη πτήση με πλήρες και ποιοτικό service και θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των τουριστών που επισκέπτονται την Ελλάδα».
Παράλληλα, η εταιρεία ανακοίνωσε πως έχει προσθέσει το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Λονδίνο στις πτήσεις της, συνδέοντας 4 φορές εβδομαδιαίως την ελληνική πόλη με το αεροδρόμιο Gatwick.

Πηγή: Φρενίτιδα για τα ελληνικά νησιά: Απευθείας πτήσεις από Λονδίνο για Μύκονο και Σαντορίνη βάζει η British Airways | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/153005#ixzz30NDLMzuw

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Φρενίτιδα για τα ελληνικά νησιά: Απευθείας πτήσεις από Λονδίνο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo