ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου οικονομικών του δήμου

Η δημοτική παράταξη Φολέγανδρος – Η Δύναμη στους Πολίτες εκφράζει την ικανοποίησή της για έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου προς την Υπηρεσία Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου προκειμένου να διεξαχθεί δθαχειριστικός έλεγχος στην οικονομική διαχείριση και τον έλεγχο εσόδων του Δήμου Φολεγάνδρου για τα έτη 2012-2015…

Η δημοτική παράταξη Φολέγανδρος – Η Δύναμη στους Πολίτες, αναφέρει σχετικά:

“Ως αποτέλεσμα της ερώτησης που κατέθεσαν (1540/28.11.2016) (δείτε εδώ) προς τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη οι Βουλευτές κκ. Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος και Νίκος Μανιός με θέμα «Διοικητική δυσλειτουργία στον Δήμο Φολεγάνδρου», αλλά και ως αποτέλεσμα των δικών μας αδιάκοπων πιέσεων αλλά και ιδίως των στοιχείων που η δημοτική παράταξη Φολέγανδρος – Η Δύναμη στους Πολίτες έχουμε επανειλλημένα προσκομίσει στις αρμόδιες υπηρεσίες για το καθεστώς αδιαφάνειας και τις παρατυπίες που συστηματικά διέπουν τη λειτουργία του Δήμου Φολεγάνδρου, εκδόθηκε στις 15.2.2017 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου προς την Υπηρεσία Επιτρόπου Ελεγκτικού Συνεδρίου για τη διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου στην οικονομική διαχείριση και τον έλεγχο εσόδων του Δήμου Φολεγάνδρου για τα έτη 2012-2015, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 163 παρ. 5 του Ν. 3463/2006.

Η δημοτική παράταξη Φολέγανδρος – Η Δύναμη στους Πολίτες εκφράζουμε την ικανοποίησή μας για την εξέλιξη αυτή και αναμένουμε με ενδιαφέρον τόσο την έναρξη της σχετικής διαδικασίας όσο και τα πορίσματά της.

Παρεμπιπτόντως αναφέρουμε το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχή χρονιά απορρίφθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Φολεγάνδρου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου ως μη συμμορφούμενος με τις προϋποθέσεις της σχετικής κοινής υπουργικής απόφασης για την κατάρτιση των προϋπολογισμών των δήμων.

Επίσης, αναμένουμε με ενδιαφέρον την απόφαση του αρμόδιου Πειθαρχικού Συμβουλίου (που συγκλήθηκε τον Δεκέμβριο του 2016) σχετικά με τις πειθαρχικές κυρώσεις στον Δήμαρχο Φολεγάνδρου κ. Βενιό ύστερα από την σε βάρος του αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με τριετή αναστολή.

Τέλος, με ενδιαφέρον αναμένουμε και την απάντηση συνολικά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου προς τον Υπουργό Εσωτερικών για όλα τα ζητήματα που περιέχονται στο κείμενο της ερώτησης προς τον Υπουργό.”

Newsroom Cyclades Voice

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Διενέργεια διαχειριστικού ελέγχου οικονομικών του δήμου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo