ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Διακύρηξη του συνδυασμού “Φολέγανδρος – Η Δύναμη στους Πολίτες”

Αγαπητοί μας συμπολίτες,
αντιλαμβανόμενοι το χρέος απέναντι σε εσάς, στους εαυτούς μας, αλλά και στον τόπο που όλοι αγαπάμε είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την υποψηφιότητα του συνδυασμού μας «Φολέγανδρος ‒ Η δύναμη στους πολίτες» στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
Οι μέρες μάς επιβάλλουν κινήσεις σοβαρές και μετρημένες. Εμείς που συμμετέχουμε στον συνδυασμό, έχοντας συναίσθηση της χρονικής συγκυρίας και των συνθηκών που επικρατούν τόσο σε εθνικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, αλλά κυρίως με ενισχυμένη τη διάθεση για προσφορά, ζητάμε τη στήριξη και την ενεργό συμμετοχή σας, που θα μας δώσουν τη δύναμη να επιφέρουμε καθολικές αλλαγές σε έναν τόπο που βρίσκεται σε καθεστώς «χρόνιας ύπνωσης».
Το έργο μας μόνο εύκολο δεν είναι. Από τη μια, έχουμε να ενεργοποιήσουμε εκ νέου μια κοινωνία πολιτικά αδρανοποιημένη και εφησυχασμένη στην ίδια παράταξη των τελευταίων δεκαέξι χρόνων και από την άλλη, πρέπει να αντιμετωπίσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα τα σοβαρά ζητήματα του νησιού μας. Παρ’ όλα αυτά, νοιώθουμε έτοιμοι και θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να εξασφαλίσουμε τη στήριξή σας προκειμένου να δώσουμε πνοή σε μια νέα πολιτική λογική, μια πολιτική διακυβέρνησης ανοιχτή στον πολίτη, μια πολιτική συνεργατικότητας.
Με γνώμονα τις ξεκάθαρες αρχές και τις αξίες μας, το πολιτικό μας πλάνο, το ήθος, αλλά κυρίως την αγάπη για τον τόπο που μας μεγάλωσε και μας φιλοξενεί, σας ζητάμε να στηρίξετε το όραμά μας και να ψηφίσετε την παράταξή μας.
Το νησί μας δεν μπορεί να μένει άλλο πίσω σε περιόδους που η πραγματικότητα απαιτεί το αντίθετο. Όλους όσοι, λοιπόν, πιστεύουν στην αλλαγή και σε έννοιες που έχουμε λησμονήσει από καιρό στον τόπο μας, όπως αξιοπρέπεια, αξιοκρατία, ισονομία, ίσες ευκαιρίες για όλους, διαφανείς και ανοιχτές διαδικασίες, συμμετοχικότητα, τους καλούμε να ενωθούν μαζί μας.
Ελάτε μαζί μας!!
Για μια Φολέγανδρο που η δύναμη θα πηγάζει απ’ τους πολίτες για τους πολίτες.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΦΟΛΕΓΑΝΔΡΟΣ Διακύρηξη του συνδυασμού “Φολέγανδρος – Η Δύναμη στους Πολίτες””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo