Υποψήφιος βουλευτής ο Δημήτρης Μπάιλας;

Επιστρέφει στην ενεργό πολιτική δράση ο πρώην νομάρχης Κυκλάδων, Δημήτρης Μπάιλας;
Αυτό αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, που θέλουν τον κ. Μπάιλα να ετοιμάζεται να ριχθεί στη μάχη των εθνικών εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο π. νομάρχης φέρεται να έχει δεχθεί επίσημη πρόταση για να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης που προέκυψε μετά από συνεργασία του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜ.ΑΡ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Μπάιλας εξετάζει θετικά την πρόταση που του έγινε και είναι πολύ πιθανό να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές που έρχονται.

Το παραπάνω σενάριο ενισχύεται και από σημερινό άρθρο του π. νομάρχη στα τοπικά ΜΜΕ, στο οποίο ασκεί σκληρή κριτική στους περισσότερους προέδρους των κοινοβουλευτικών κομμάτων, πλην όμως, για την Φώφη Γενηματά το σχόλιό του είναι κολακευτικό.

Μεταξύ άλλων, για την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ο κ. Μπάιλας ανέφερε: «Φαίνεται πως ίσως, επειδή το ΠΑΣΟΚ ήταν το κόμμα που πρώτο πλήρωσε τα αποτελέσματα της κρίσης, των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων και την υπεροψία, ίσως ,επειδή η ίδια κουβαλάει ένα πολύ βαρύ όνομα, γαλουχημένη από έναν πολιτικό άνδρα με κύρια χαρακτηριστικά την ειλικρίνεια την εντιμότητα και τον καθαρό πολιτικά λόγο, κρατάει χαμηλούς τόνους και περιορίζεται στην μοναδική αλήθεια.

Αυτή που λέει ότισε αυτή τη πολύ δύσκολη θέση που βρίσκεται η χώρα, απατούνται σχέδιο, συνεννόηση, δουλειά, συγκλήσεις και ευρεία ενότητα του λαού, και των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν στην Ε.Ε

Φαίνεται ότι έπεισε το ΠΑΣΟΚ έστω και αργά να υιοθετήσει την πολιτική της ειλικρίνειας. Βέβαια,στερνή μου γνώση να σε είχα πάντα.!!»

Εάν τελικά ο κ. Μπάιλας είναι υποψήφιος βουλευτής, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε σε ποια θέση της λίστας του ψηφοδελτίου θα τοποθετηθεί, αφού ως γνωστών, οι εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου δε θα διεξαχθούν με σταυροδοσία.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Υποψήφιος βουλευτής ο Δημήτρης Μπάιλας;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo