Υποστολή της ελληνικής σημαίας στο BLUE STAR ITHAKI και έπαρση της καναδικής

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ BLUE STAR ITHAKI ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Λίγο πριν τις 15:00, σήμερα το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε η υποστολή της ελληνικής σημαίας στο BLUE STAR ITHAKI, παρουσία του ελληνικού και του καναδικού πληρώματος. Σε κλίμα συγκίνησης, ο ύπαρχος Cpt Mαθιός Παλαμάρης και ο υποπλοίαρχος Cpt Βαγγέλης Δημητρακάκης, δίπλωσαν την ελληνική σημαία για τελευταία φορά και την παρέδωσαν στον παλαιότερο ναύτη του πλοίου Χρήστο Μπακογιάννη.
Μέσα στις επόμενες ώρες, το πλοίο με σβησμένα τα σινιάλα της BLUE STAR FERRIES και με προσωρινό όνομα, αναμένεται ν’αναχωρήσει από το κεντρικό λιμάνι της χώρας μας, σηματοδοτώντας το τέλος εποχής του BLUE STAR ITHAKI στην Ελλάδα. Η BLUE STAR FERRIES με σχετικό Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σχετικά με την ολοκλήρωση της πώλησης και παράδοσης του BLUE STAR ITHAKI αναφέρει

“Η ATTICA Α.Ε. Συμμετοχών ανακοινώνει την ολοκλήρωση της πώλησης του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου BLUE STAR ITHAKI στην κυβέρνηση του Καναδά. Η παράδοση του πλοίου έλαβε χώρα σήμερα στο λιμάνι του Πειραιά. Το συνολικό τίμημα πώλησης του πλοίου BLUE STAR ITHAKI ανέρχεται σε Ευρώ 31,2 εκατομμύρια. Το καθαρό κέρδος για τον Όμιλο Attica εκτιμάται ότι θα ανέλθει σε Ευρώ 4 εκατ. περίπου και θα συμπεριληφθεί στα αποτελέσματα του 4ου τριμήνου 2014. Στα 14 περίπου χρόνια του στις ελληνικές θάλασσες, το BLUE STAR ITHAKI πραγματοποίησε 10.092 ταξίδια προς και από τα ελληνικά νησιά, μεταφέροντας 8.438.814 επιβάτες, 174.725 φορτηγά και 906.020 Ι.Χ. οχήματα. Οι δρομολογιακές υποχρεώσεις του BLUE STAR ITHAKI έχουν ήδη καλυφθεί με μεταδρομολογήσεις άλλων νεώτερων και μεγαλύτερων πλοίων του Ομίλου, οι οποίες θα ενισχύσουν την παρουσία της Attica και θα αναβαθμίσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες στις γραμμές του Αιγαίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο”

 

Elliniki Aktoploia

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Υποστολή της ελληνικής σημαίας στο BLUE STAR ITHAKI και έπαρση της καναδικής”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo