Το τελευταίο ταξίδι του Highspeed 5 για το 2014

Την τελευταία αναχώρηση του Highspeed 5 από το λιμάνι της Μυκόνου, πριν αποσυρθεί για την ετήσια ακινησία του κατέγραψε το nautilia.gr, γνωρίζοντας το άριστο επίπεδο εξυπηρέτησης που προσφέρει η ομάδα του πιο γρήγορου πλοίου της Hellenic Seaways.

Το επιβατηγό-οχηματαγωγό καταμαράν, μήκους 85 μέτρων και πλάτους 21,20 μέτρων, που μεταφέρει ως 809 επιβάτες και 154 οχήματα σε κάθε ταξίδι του, ναυπηγήθηκε το 2005 και πλέει με 40 κόμβους την ώρα.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Highspeed 5, αποσύρθηκε για την ετήσια ακινησία του, έχοντας ολοκληρώσει το δρομολόγιο της 6ης Οκτωβρίου, από Ηράκλειο πρός Θήρα-Νάξο-Πάρο-Πειραιά.

Στο τελευταίο ταξίδι τους, ο πλοίαρχος cpt Κωνσταντίνος Δρίβας, οι αξιωματικοί και το πλήρωμα του πλοίου εξέφρασαν με τον δικό τους τρόπο ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς τους κατοίκους της Μυκόνου.

Στιγμές από το δρομολόγιο του Highspeed 5 και η τελευταία του αναχώρηση από τη Μύκονο στα βίντεο και τις φωτογραφίες του nautilia.gr

Εμείς απο την πλευρά μας, ελπίζουμε να το δούμε να προσεγγίζει ξανά το λιμάνι της Ερμούπολης, το ερχόμενο καλοκαίρι, ενώνοντας την έδρα της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με το Ηράκλειο, έδρα της περιφέρειας Κρήτης!

http://www.koinignomi.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Το τελευταίο ταξίδι του Highspeed 5 για το 2014”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo