ΤΗΝΟΣ Σπουδαία διάκριση για την μπύρα “Νήσος”

Η Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο ανακηρύχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρηματικότητας (The European Business Awards). Πρόκειται για τον πλέον φημισμένο διεθνή διαγωνισμό που χορηγείται από την RSM International και υποστηρίζεται από κορυφαίους επιχειρηματικούς παράγοντες, ακαδημαϊκούς, πολιτικούς και δημοσιογραφικούς φορείς από όλη την Ευρώπη. Στην πρώτη φάση συμμετείχαν 24.000 εταιρίες από 33 Ευρωπαϊκές χώρες από τις οποίες επιλέχθηκαν 709 ως εθνικοί πρωταθλητές που θα εκπροσωπήσουν τις χώρες τους στην επόμενη φάση του διαγωνισμού.
Μέσα σε μόλις 15 μήνες κυκλοφορίας, το καινούριο προϊόν της «Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο», η μπύρα ΝΗΣΟΣ, προσφέρεται στους καλύτερους χώρους εστίασης και ψυχαγωγίας όλων των νησιών των Κυκλάδων και σε επιλεγμένα σημεία σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια. Εξάγεται στην Αγγλία, τη Γερμανία και την Αυστραλία, ενώ με 56 χιλιάδες φίλους στο facebook και εκατομμύρια αναφορές στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Κοινωνικής δικτύωσης φέρει με περηφάνια τον τίτλο του «Επώνυμου Κυκλαδίτικου Προϊόντος». Η «ΝΗΣΟΣ των Κυκλάδων» είναι µια απαστερίωτη µπύρα, µικρής παραγωγής, τύπου Pilsner που ζυθοποιείται με αργή, παραδοσιακή φυσική διαδικασία και εµφιαλώνεται 100% στην Τήνο.

Ο Αλέξανδρος Κουρής, ιδιοκτήτης της Μικροζυθοποιίας Κυκλάδων στην Τήνο δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε την Ελλάδα ως Εθνικός Πρωταθλητής. Ο θεσμός των Ευρωπαϊκών Βραβείων Επιχειρηματικότητας είναι διεθνώς αναγνωρισμένος και επιβραβεύει τις πιο δυναμικές επιχειρήσεις στην Ευρώπη. Είναι η πρώτη φορά που αυτός ο τίτλος πάει σε μία παραγωγική επιχείρηση στις Κυκλάδες. Στο πρόσωπο μας επιβραβεύονται η Τήνος, οι Κυκλάδες, η Νησιωτικότητα, η Μικροζυθοποιία και γενικότερα η μικρή, τοπική και ανεξάρτητη παραγωγή ποιοτικών, επώνυμων προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας και διαφοροποίησης. Ευχαριστώ θερμά τους φίλους της ΝΗΣΟΣ που μας τιμούν με την επιλογή τους, την ομάδα της ΝΗΣΟΣ, τις συνεταίρους και συνοδοιπόρους μου Μάγια Τσόκλη και Ελίνα Δάλλα, τους επαγγελματίες της εστίασης και της ψυχαγωγίας που πίστεψαν σε μας, καθώς και όλους τους εμπορικούς και ειδικούς συνεργάτες μας χωρίς τους οποίους αυτή η διάκριση δεν θα ήταν εφικτή».

Ο Αdrian Tripp, Διευθύνων Σύμβουλος των Ευρωπαικών Βραβείων Επιχειρηματικότητας πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην «Μικροζυθοποιία Κυκλάδων στην Τήνο». Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία τους να αναδειχθούν Εθνικός Πρωταθλητής και τους ευχόμαστε το καλύτερο και για το
επόμενο στάδιο. Ο θεσμός των “European Business Awards” ενδυναμώνεται χρόνο με τον χρόνο εμπνέοντας επιχειρήσεις και βοηθώντας τους να αναπτυχθούν σε ένα Ευρωπαϊκό ανταγωνιστικό περιβάλλον.»

Ο Jean Stephens, Διευθύνων Σύμβουλος της RMS International επεσήμανε: “ Kάθε χρόνο αυτός ο θεσμός γίνεται όλο και πιο δύσκολος και ανταγωνιστικός καθώς περισσότερες επιχειρήσεις διαφορετικής κλίμακας και διαφορετικών κλάδων επιλέγουν να διαγωνιστούν σε αυτόν τον έγκυρο και αναγνωρισμένο διαγωνισμό. Την φετινή χρονιά οι συμμετοχές αυξήθηκαν σημαντικά και έτσι ο ανταγωνισμός είναι πιο σκληρός από ποτέ. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε την επόμενη φάση των βραβείων.»

Μία επιτροπή κριτών από όλη την Ευρώπη, που απαρτίζεται από σημαντικούς επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς θα παρακολουθήσουν τα βίντεο που θα στείλει ο κάθε Εθνικός Πρωταθλητής και θα απονείμουν τον τιμητικό τίτλο “Ruban d’Honneur”. Αυτές οι Εταιρείες θα προκριθούν στην επόμενη φάση για τον μεγάλο τελικό το 2015. Όλοι οι Εθνικοί Πρωταθλητές θα λάβουν επίσης μέρος στην ψηφοφορία του κοινού που για κάθε χώρα θα επιλέξει τους “Public Champions”. Πέρσι καταχωρήθηκαν πάνω από 93.000 ψήφοι ενώ πάνω από 400.000 επισκέφτηκαν κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού την ιστοσελίδα του EBA.

Τα European Business Awards υποστηρίχθηκαν από το ξεκίνημά τους από τον κύριο χορηγό τους, την RSM International, που είναι το πέμπτο μεγαλύτερο δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, με έντονη παρουσία στην Ευρώπη. Ο θεσμός αυτός αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία στις επιχειρήσεις σε πανευρωπαικό επίπεδο

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΤΗΝΟΣ Σπουδαία διάκριση για την μπύρα “Νήσος””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo