ΤΗΝΟΣ Η Τήνος σε δυο τεύχη του περιοδικού ‘’Αuto Τρίτη’’

Η Τήνος στο περιοδικό‘’Αuto Τρίτη’’

Τα μέλη του Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου στο πλαίσιο των προσπαθειών τους για την τουριστική προβολή του νησιού, ως ένας ιδιαίτερος – μοναδικός προορισμός στις Κυκλάδες, σε συνεργασία με το περιοδικό ‘’Αuto Τρίτη’’, παρουσιάζουν την Τήνο σε 2 τεύχη του…
Το χωριό Καρδιανή, ένα μπαλκόνι στο πέλαγο, γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που προβάλλει, μεταξύ άλλων για την Τήνο, το autotriti.gr
Bookmark and Share
… στην ειδική ενότητα ‘’Προτάσεις για εκδρομές – weekend’’, που το καθένα θα περιλαμβάνει τους ξεχωριστούς λόγους για να επισκεφθείς το νησί μας.

Τα 2 αφιερώματα μαζί θα δημοσιευθούνκαι στο www.autotriti.gr (1.000.000 επισκέπτες για ένα μήνα) και θα υπάρχει επιπλέον υποστήριξη μέσω του ηλεκτρονικού newsletter του Auto Τρίτη (55.000 παραλήπτες που έχουν ζητήσει συνεχή ενημέρωση) στο οποίο θα «ανέβει» -για 1 μήνα- ειδικό Banner το οποίο θα «οδηγεί» με link στο site του συλλόγου.

Στο τεύχος 35 που κυκλοφόρησε στις 2 Σεπτεμβρίου 2014, προβλήθηκε η Τήνος με αφιέρωμα στα αξιοθέατα του νησιού και τα παραδοσιακά προϊόντα του. Το τεύχος αυτό θα διανεμηθεί στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στη 2η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση Άρτας.

Στο επόμενο τεύχος στις 8 Οκτωβρίου 2014 η Τήνος θα προβληθεί ως προτεινόμενος προορισμός για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου με αφιέρωμα στον εναλλακτικό τουρισμό, στον αθλητισμό, στις ειδικές διαδρομές με 4 Χ 4 και στα μοτο-περιβαντολογικά μονοπάτια. Το τεύχος αυτό θα διανεμηθεί στην Έκθεση Τουρισμού ‘’PHILOXENIA 2014 – 2015’’.

Και στα δύο τεύχη θα υπάρχει εκτενές αφιέρωμα στις ενέργειες και στη δράση του Εμποροεπαγγελματικού & Βιοτεχνικού Συλλόγου Τήνου.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΤΗΝΟΣ Η Τήνος σε δυο τεύχη του περιοδικού ‘’Αuto Τρίτη’’”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo