ΤΕΠΙΧ – Νησιωτική Τουριστική Επιχειρηματικότητα

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, σας ενημερώνει εκ νέου για τη Δράση «Νησιωτική – Τουριστική Επιχειρηματικότητα», η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε ισχύ. Ειδικά για το νομό Κυκλάδων – σύμφωνα με πληροφορίες μας – υπάρχει αρκετά μεγάλο αδιάθετο υπόλοιπο από τον προϋπολογισμό.
Η Δράση «Νησιωτική – Τουριστική Επιχειρηματικότητα» αποσκοπεί στη στήριξη των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων των νησιωτικών περιοχών της χώρας, μέσω της κάλυψης των κενών ρευστότητάς τους, με τελική επιδίωξη την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της χώρας και ειδικότερα: την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών των τουριστικών μονάδων που δραστηριοποιούνται στις νησιωτικές περιοχές, τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων, την καλύτερη ανταπόκριση των επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, την καλύτερη δυνατή εξασφάλιση προοπτικών βιωσιμότητας και ανάπτυξης για το νησιωτικό ελληνικό τουρισμό. Μέσω της Δράσης χρηματοδοτείται το 70% των επιλέξιμων δαπανών του επενδυτικού / επιχειρηματικού σχεδίου και το υπόλοιπο τουλάχιστον 30% καλύπτεται με ιδία συμμετοχή της επιχείρησης.
Χαρακτηριστικά Δανείου Χρεολυτικό δάνειο ποσού από €10.000 έως €30.000, με διάρκεια αποπληρωμής έως 4 έτη και επιτόκιο: είτε μηδενικό (0%), για επιχειρήσεις σε νησιά με λιγότερους από 3.100 κατοίκους, είτε σταθερό 2,80%, για τις επιχειρήσεις που πραγματοποιούν επενδύσεις σε νησιά με πληθυσμό μεγαλύτερο των 3.100 κατοίκων. Το δάνειο θα εκταμιεύεται από την Τράπεζα απευθείας προς εξόφληση σε λογαριασμούς των προμηθευτών, λογαριασμού μισθοδοσίας, τέλεσης εργασιών, παροχής υπηρεσιών κ.λπ.
Αιτήσεις υποβάλλονται στα καταστήματα των συνεργαζόμενων Τραπεζών. Εθνική Τράπεζα Ελλάδος Τράπεζα Πειραιώς Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα Περισσότερες πληροφορίες για τη Δράση και για τις επιχειρήσεις που είναι επιλέξιμες, μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κυκλάδων www.e-kyklades.gr μέσω του συνδέσμου:
http://www.e-kyklades.gr/articles/article.jsp?context=103&articleid=26449

 

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΤΕΠΙΧ – Νησιωτική Τουριστική Επιχειρηματικότητα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo