ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ «Γαϊδουριάδα 2014″… και γλέντι στη Σχοινούσα

admin Χωρίς κατηγορία 399 views 0 0

Οι «Νέοι και Φίλοι της Σχοινούσας» διοργανώνουν και εφέτος μια πρωτότυπη και μοναδική εκδήλωση στο όμορφο νησί των Μικρών Κυκλάδων. Πρόκειται για την «ΓΑΪΔΟΥΡΙΑΔΑ» που θα διεξαχθεί στις 18 Αυγούστου, για 4η συνεχόμενη χρονιά και σκοπό έχει να τιμήσει… τα συμπαθητικά γαϊδουράκια του νησιού! Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, πρόκειται για έναν αγώνα-γιορτή που θα ξεκινήσει από την ανατολική άκρη του χωριού με την παρέλαση των γαϊδουριών και των αναβατών τους. Στη γιορτή περιλαμβάνονται κι άλλες εκδηλώσεις, όπως γλέντι με τους Johnny Βαβούρα και The Cadillacs αλλά και πολλές εκπλήξεις!

Αναλυτικότερα:
Basic CMYKΚοιτώντας πίσω στο χρόνο, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε τη Σχοινούσα και τη ζωή των κατοίκων της, χωρίς την ύπαρξη των γαϊδουριών. Το γαϊδούρι ήταν ο καθημερινός σύντροφος και συνεργάτης των ανθρώπων του νησιού.
Θέλοντας λοιπόν να τιμήσουμε τους αγαπημένους μας, τετράποδους συνοδοιπόρους, διοργανώνουμε στις 18 Αυγούστου στη Σχοινούσα την τέταρτη ΓΑΪΔΟΥΡΙΑΔΑ. Η πρώτη ΓΑΪΔΟΥΡΙΑΔΑ έγινε το 2011. Ο κόσμος, αμέσως αγκάλιασε αυτό το γεγονός και από τότε αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα δρώμενα του Αυγούστου στη Σχοινούσα.
Στην επιτυχία της εκδήλωσης έχουν συμβάλλει τα μέγιστα όλοι οι κάτοικοι και επιχειρηματίες του νησιού. Πλήθος εθελοντών και γενναιόδωρες προσφορές από τα τοπικά καταστήματα κάνουν αυτό το γεγονός μοναδικό.
Ο αγώνας-γιορτή θα ξεκινήσει από την ανατολική άκρη του χωριού με την παρέλαση των γαϊδουριών και των αναβατών τους. Κατά τη διάρκεια της παρέλασης κριτική επιτροπή θα βαθμολογεί την πρωτοτυπία, την εμφάνιση και το στυλ ίππευσης των διαγωνιζόμενων. Όταν η πομπή φτάσει στην δυτική άκρη του χωριού θα δοθεί με κάθε επισημότητα η εκκίνηση του αγώνα ταχύτητας.
Με το τέλος του αγώνα θα ακολουθήσουν οι απονομές των άκρως ιδιαίτερων δώρων. Επιπλέον, θα υπάρχει άφθονη ρακί για όλους, προσφορά των τοπικών καταστημάτων.
Τέλος, θα στηθεί υπαίθριο γλέντι με τον Johnny Βαβούρα και τους Cadillacs.
Σας περιμένουμε όλους, με ιδιαίτερη χαρά, στο μοναδικό αυτό γεγονός στη Σχοινούσα!!!

 

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΧΟΙΝΟΥΣΑ «Γαϊδουριάδα 2014″… και γλέντι στη Σχοινούσα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo