ΣΥΡΟΣ Αγώνας Ιστιοπλοΐας ανοιχτής Θαλάσσης,»CYCLADES RACE 2014»

Ξεκίνησε την Παρασκευή ο αγώνας Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης, με την επωνυμία »CYCLADES RACE 2014». Ο αγώνας είναι μία συνδιοργάνωση του Ναυτικού Ομίλου Σύρου, του Ναυτικού Ομίλου Πάρου, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η διαδρομή του αγώνα περιλαμβάνει 3 ιστιοδρομίες μεταξύ των νήσων Σύρου-– Πάρου, συνολικά 58 ν. μίλια. Η ώρα εκκίνησης του αγώνα έγινε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014 από την Σύρο.
Πρόκειται για ένα αγώνα που διεξάγεται για πρώτη φορά ευελπιστώντας να καθιερωθεί στις Κυκλάδες αλλά μεγάλος στόχος είναι να συμμετάσχουν ιστιοπλοϊκά σκάφοι από όλη την Ελλάδα.

Οι διοργανωτές θέλοντας να μεταφέρουν ένα θετικό μήνυμα στους Κυκλαδίτες αφιέρωσαν τον αγώνα στην Πρόληψη και Προαγωγή της Υγείας, σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Σύρου και το Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων Ν. Κυκλάδων.
Το Κεντρικό μήνυμα της καμπάνιας είναι: Μένω υγιής από επιλογή κι όχι από τύχη. Η πρόληψη και η προαγωγή της υγείας αποτελούν πλέον προτεραιότητα καθώς τα περισσότερα προβλήματα υγείας της εποχής μας είναι αιτιολογικά συνυφασμένα με το σύγχρονο τρόπο ζωής και με το σύγχρονο φυσικό και κοινωνικό περιβάλλον. Για να υποστηριχτεί αυτό απαιτούνται συντονισμένες δράσεις ατόμων, ομάδων, ειδικών επαγγελματιών και επιστημόνων προς το σύνολο του πληθυσμού, για την προώθηση του «Ευ ζην» των ανθρώπων.
Ο Αθλητισμός είναι ένας σημαντικός δρόμος για την υιοθέτηση από την νέα γενιά ενός υγιούς τρόπου ζωής, που στηρίζεται σε αρχές κι αξίες που μας προάγουν σωματικά και ψυχικά, προσδίδοντας ψυχική ανθεκτικότητα, ειδικά στα δύσκολα χρόνια της εφηβείας, με τελικό ζητούμενο τη σμίλευση ευαισθητοποιημένων πολιτών και σε θέματα πρόληψης και προαγωγής της Υγείας.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε επίσης, για τη διεξαγωγή του 5ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Πρόληψης και Προαγωγής της Υγείας στην Ερμούπολη της Σύρου, την Παρασκευή 31-Οκτωβρίου το Σάββατο και Κυριακή 1-2 Νοεμβρίου 2014. Το συνέδριο διοργανώνεται από κοινού από το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Δήμο Σύρου Ερμούπολης, την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, και το Δίκτυο Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας Ν. Κυκλάδων.
Στις παρουσιάσεις θα συμμετέχει το επιστημονικό δυναμικό του νοσοκομείου, εξειδικευμένοι επιστήμονες από τους φορείς που μετέχουν στο Δίκτυο Πρόληψης και Προαγωγής υγείας ν. Κυκλάδων, όσο και ειδικοί επιστήμονες και φορείς, όπως ο Συνήγορος του Παιδιού, το Χαμόγελο του Παιδιού, το Ινστιτούτο Υγείας του Παιδιού, Πανεπιστημιακοί και άλλοι, που θα συμμετέχουν στο φετινό Συνέδριο.
Παρασκευή 19/09/2014 14:00 μμ Λήξη χρονικού ορίου δηλώσεων συμμετοχής
Παρασκευή 19/09/2014 14:00 μμ Συγκέντρωση Κυβερνητών – Παραλαβή Οδηγιών Πλου
Παρασκευή 19/09/2014 16:30 μμ Εκκίνηση 1ης inshore ιστιοδρομίας: Σύρος 10 Ν.Μ.
Σάββατο 20/09/2014 11:00 πμ Εκκίνηση 2ης ιστιοδρομίας: Σύρος – Πάρος, 23 Ν.Μ.
Κυριακή 21/09/2014 11:00 πμ Εκκίνηση 3ης ιστιοδρομίας: Πάρος – Σύρος, 23 Ν.Μ.
Κυριακή 21/09/2014 21:00 Απονομή Βραβείων Αγώνων –Δεξίωση στα γραφεία του Ν.Ο. Σύρου.
http://cyclades24.gr/

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΥΡΟΣ Αγώνας Ιστιοπλοΐας ανοιχτής Θαλάσσης,»CYCLADES RACE 2014»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo