ΣΙΦΝΟΣ O Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου αναζητά έμβλημα

admin Χωρίς κατηγορία 491 views 0 0

O Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου προκηρύσσει διαγωνισμό για το σχεδιασμό «συμβόλου – εμβλήματος» που θα χαρακτηρίζει τη Σίφνο, θα μπορεί να τυπωθεί σε διάφορα υλικά και μορφές (π.χ. σημαία, λάβαρο κ.λ.π.) και θα αποτελεί ενθύμιο φίλων και επισκεπτών του νησιού μας.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται μετά από πρόταση του κ. Τοτή Βερνίκου, ο οποίος και προτίθεται να τον χρηματοδοτήσει. Σε αυτόν μπορούν να συμμετάσχουν όλοι οι Σιφνιοί και φίλοι της Σίφνου, ανεξαρτήτως ηλικίας. Οι προτάσεις, που θα είναι προσωπικές και όχι από επαγγελματικά δημιουργικά γραφεία, μπορούν να κατατίθενται από την 1η Ιουλίου έως την 15η Ιουλίου:

σε απλό σχέδιο ή χαρτί, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Μαρία Ναδάλη (τηλ. επικ. 6947610783) και Νίκο Κακάκη (τηλ. επικ. 6975061401), ή

να αποστέλλονται ηλεκτρονικά στα παρακάτω e-mails: marianadali@hotmail.com (link sends e-mail) ή vpsathas@otenet.gr (link sends e-mail) (με θέμα: ΣΥΜΒΟΛΟ – ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΙΦΝΟΥ).

Καλό θα ήταν κάθε πρόταση να συνοδεύεται από επεξηγηματικά σχόλια.

Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει από Επιτροπή που θα επιλέξει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, ενώ η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η βράβευση της επιλεγείσας πρότασης θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση μέσα στο καλοκαίρι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6947610783 (Μαρία Ναδάλη) και 6975061401 (Νίκος Κακάκης).

– See more at: http://www.koinignomi.gr/news/politiki/politiki-kyklades/2014/06/22/anazita-emvlima-i-sifnos.html#sthash.LGbunq9F.dpuf

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΙΦΝΟΣ O Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου αναζητά έμβλημα”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo