ΣΙΦΝΟΣ Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την επιλογή συμβόλου – εμβλήματος

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΙΦΝΟΥ

ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΟ – ΕΜΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΙΦΝΟΥ ΜΑΣ

Φίλες και φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Σίφνου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε επιτυχώς ο διαγωνισμός για την επιλογή συμβόλου – εμβλήματος της Σίφνου, μετά την αξιολόγηση, από την ορισθείσα επιτροπή, των προτάσεων που κατατέθηκαν κατά τη 2η προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού.

Συγκεκριμένα στο από 9.5.2016 πρακτικό που κατατέθηκε στο Σύλλογό μας, μεταξύ των άλλων, η Επιτροπή αναφέρει τα εξής:

“Τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2016 και ώρα 18:30 συνεδρίασε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου», μετά από πρόσκληση του Πολιτιστικού Συλλόγου, η πενταμελής Επιτροπή που ορίστηκε από το Σύλλογο, προκειμένου να αξιολογήσει και να επιλέξει το καταλληλότερο έμβλημα της Σίφνου.

Η Επιτροπή που απαρτιζόταν (με αλφαβητική σειρά) από τους Αρμελινιού Σοφία, Βουλγαρέλη Κική, Καλαμαρά Ελένη, Μαστρόκαλο Γιάννη και Σεϊμανίδη Παναγιώτη, έλαβε γνώση των 12 συνολικά προτάσεων που κατατέθηκαν στον Πολιτιστικό Σύλλογο κατά τη δεύτερη προκήρυξη του σχετικού διαγωνισμού και προχώρησε σε λεπτομερή εξέταση αυτών, που της προωθήθηκαν χωρίς τα ονόματα των δημιουργών – διαγωνιζομένων.

Μετά από διεξοδική συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων η Επιτροπή κατά πλειοψηφία επέλεξε το λογότυπο που κατέθεσε στο διαγωνισμό ο κ. Γιώργος Νικ. Προμπονάς, το οποίο, κατά τη γνώμη της Επιτροπής, χαρακτηρίζεται από καλλιτεχνική και τεχνική αρτιότητα και ανταποκρίνεται στους βασικούς στόχους του διαγωνισμού, αφού παραπέμπει στο νησί της Σίφνου και στα βασικά χαρακτηριστικά γνωρίσματά της, περιλαμβάνει λιτές γραμμές και μοντέρνο σχεδιασμό και μπορεί να αξιοποιηθεί σε ποικίλες εφαρμογές, όπως άλλωστε αναλυτικά παρουσιάστηκε στην πρόταση που κατατέθηκε από τον κ. Γιώργο Ν. Προμπονά…”

Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον ταλαντούχο και εμπνευσμένο συμπατριώτη μας κ. Γιώργο Ν. Προμπονά για την πραγματικά εξαιρετική, μοντέρνα και τόσο ολοκληρωμένη πρότασή του, καθώς και όλους τους φίλους και τις φίλες που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό, καταθέτοντας επίσης αξιόλογες προτάσεις.

Να ευχαριστήσουμε ακόμα τα μέλη της πενταμελούς Επιτροπής για την τιμητική αποδοχή του ορισμού τους, για την εθελοντική εργασία και το χρόνο που αφιέρωσαν.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» οφείλουμε στον κ. Κωνσταντίνο (Τοτή)
Βερνίκο, που μας εμπιστεύτηκε την ιδέα του και χρηματοδοτεί το διαγωνισμό.

Για την επίσημη παρουσίαση του λογότυπου και τη βράβευση του δημιουργού του θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση μέσα στο
καλοκαίρι.

Τέλος, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι το λογότυπο που επιλέχθηκε και επισυνάπτεται στην παρούσα ανακοίνωση δεν αντικαθιστά το υπάρχον λογότυπο του Συλλόγου μας ούτε το λογότυπο που χρησιμοποιεί ο Δήμος της Σίφνου και ότι η χρήση του και οι εφαρμογές του θα αποφασιστούν από κοινού από τον κ. Γιώργο Ν. Προμπονά και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σίφνου, που είναι και ο φορέας διαχείρισής του.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΙΦΝΟΣ Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για την επιλογή συμβόλου – εμβλήματος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo