ΣΙΦΝΟΣ 1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Κιθάρας “μέρες μουσικής, μέρες κιθάρας” (9/7-13/7/2014)

admin Χωρίς κατηγορία 405 views 0 0

Ο Δήμος Σίφνου και ο Σύνδεσμος «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας» διοργανώνουν, από τις 9 έως τις 13 Ιουλίου 2014, στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων το «1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Κιθάρας» με τον Βαγγέλη Μπουντούνη.

Ενταγμένο στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Μέρες Μουσικής» στην Σίφνο, το Σεμινάριο συμπληρώνεται από μια σειρά εκδηλώσεων, ρεσιτάλ, συναυλιών, διαλέξεων, ξεναγήσεων και πολλών εκπλήξεων με κέντρο την κιθάρα αλλά όχι μόνο.

Πολλοί σπουδαίοι μουσικοί και καθηγητές ενώνουν τις δυνάμεις τους, με στόχο να δημιουργήσουν ένα αξέχαστο πενθήμερο αφιερωμένο στην μουσική και την διδασκαλία της, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για τον πολιτισμό του νησιού.

Βαγγέλης Μπουντούνης, Διονύσης Μαλλούχος, Μάρω Ραζή, Τζουλιέτα Καρόρη, «Ritornello», Κώστας Ηλιάδης, Νίκος Χατζηελευθερίου, Μπάμπης Γούλας, «StringDemons», Δημήτριος Ντούλιας, Χάρης Κανελλίδης, Ανδρέας Καρακατσάνης, Μαίρη Νικολάου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Τρίο «Πολύχορδο», και οι «Κιθαριστές» είναι μόνον μερικοί από τους διακεκριμένους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν.

Το σημαντικό αυτό πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού, έρχεται ως επιστέγασμα μιας ιδιαίτερα παραγωγικής και ελπιδοφόρας χρονιάς για το Σύνδεσμο «Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας» που, σε συνθήκες ολοένα και πιο δύσκολες, μάχεται καθημερινά για την καθιέρωση και εξάπλωση της μουσικής καλλιέργειας στα νησιά μας μέσω των Μουσικών Εργαστηρίων και των δασκάλων που διδάσκουν σ’ αυτά (Βαγγέλης Γαγλίας, Παναγιώτης Γιαννόπουλος, Βασίλης Λάμης, Κων/νος Κωνσταντόπουλος, Αλίκη Νταή, Περικλής Σακελλαρίδης, και Αλέξανδρος Σακίρι).

Σας καλούμε όλους να γίνετε κοινωνοί αυτής της όμορφης μουσικής περιπέτειας.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΙΦΝΟΣ 1ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Κιθάρας “μέρες μουσικής, μέρες κιθάρας” (9/7-13/7/2014)”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo