ΣΙΦΝΟΣ Στη Σίφνο για το λιμάνι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ.Λεονταρίτης

Τη Σίφνο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης προκειμένου να παραστεί στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου το οποίο συνεκλίθη με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξή του την επικύρωση της πολύπαθης μελέτης για τα έργα του λιμένος των Καμαρών.
Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του κ. Λεονταρίτη προκειμένου να δοθεί επιτέλους λύση στα προβλήματα, τα οποία προκύπτουν μετά την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης μελέτης και να ξεπεραστούν οι όποιες αμφιβολίες για τις επιπτώσεις στο περιβάλλον μετά την ολοκλήρωση των έργων. Μετά από διεξοδική συζήτηση και από εμπεριστατωμένη προσέγγιση όλων των πτυχών που αναδείχθηκαν, ο κ. Λεονταρίτης πρότεινε συγκεκριμένη λύση ως προς την ολοκλήρωση της μελέτης, η οποία έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Κατά τη συνεδρίαση ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε μεταξύ άλλων:
«Ήρθα εδώ με πρόθεση να συνδράμω την προσπάθεια του Δήμου Σίφνου για την υλοποίηση του έργου. Από την πρώτη ημέρα που αναλάβαμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου τονίσαμε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δε θα κρυφτούμε πίσω από τα προβλήματα και δε θα αποφύγουμε τα δύσκολα. Αντιθέτως, θα δώσουμε λύσεις συγκρουόμενοι, αν χρειαστεί, με ο,τιδήποτε σταθεί εμπόδιο στην πρόοδο και την ανάπτυξη των νησιών μας.
Στη Σίφνο θέλουμε να γίνει ένα έργο το οποίο δε θα έχει το παραμικρό ελάττωμα και το οποίο θα αναβαθμίσει το λιμάνι των Καμαρών, καθιστώντας το πιο σύγχρονο, πιο λειτουργικό και ικανό να ανταποκριθεί στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των πολιτών του νησιού και των απαιτήσεων των επισκεπτών του.
Οι παρεμβάσεις και τα έργα στα νησιά μας θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από σεβασμό στο περιβάλλον και να είναι αποτέλεσμα ολοκληρωμένων μελετών που δε θα εγείρουν ζητήματα ανεπάρκειας ή αναποτελεσματικότητας με δραματικές περιβαλλοντικές αλλαγές στη φυσιογνωμία μιας περιοχής».

Copyright © cyclades24.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΙΦΝΟΣ Στη Σίφνο για το λιμάνι ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γ.Λεονταρίτης”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo