ΣΙΦΝΟΣ Καταγραφή των επαγγελματιών για ενημέρωση σε θέματα προμηθειών/ εργασιών/έργων

Σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος μας, λαμβάνοντας υπόψη την επισήμανση πολλών συμπολιτών μας επαγγελματιών που αναφέρουν ότι επειδή δεν έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, δε λαμβάνουν έγκαιρα γνώση για τα αιτήματα/προσκλήσεις που αναρτώνται, προχωράει στην καταγραφή των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο νησί μας, σε τομείς των αρμοδιοτήτων του Δήμου, σε θέματα δηλαδή προμηθειών/ εργασιών/έργων.
Συγκεκριμένα θα συνταχθεί κατάσταση επαγγελματιών ανά κλάδο, η οποία θα περιέχει τα στοιχεία επικοινωνίας όσων θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, προκειμένου να τους αποστέλλεται από το Δήμο, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ, για πιο άμεση ενημέρωση, κάθε έγγραφο αίτημα/πρόσκληση για κατάθεση προσφορών ανά προμήθεια/εργασία/έργο, στο πλαίσιο βέβαια πάντοτε των διαδικασιών που προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία.
Καλούμε τους επαγγελματίες που επιθυμούν να ενημερώνονται με τον τρόπο αυτό, να προσέλθουν στο Δημαρχείο προκειμένου να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα με τα στοιχεία τους ή αφού τη συμπληρώσουν να την αποστείλουν στο e-mail secretariat@sifnos.gr ή στο fax 2284033076.
Στοχεύοντας η ενημέρωση με την παραπάνω διαδικασία να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν, παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρονται να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους μέχρι τις 15 Μαρτίου 2015. Για κάθε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε με το Δήμο στο τηλέφωνο 2284360313 και ώρες 09:00-14:00. Σημειώνουμε ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δεν αποτελεί υποχρέωση που απορρέει από το νόμο.
Πιστεύουμε όμως ότι με αυτήν, αφενός θα ωφεληθεί ο Δήμος μας, αφού με την εξασφάλιση περισσότερων προσφορών θα ενισχυθεί ο ανταγωνισμός και αφετέρου θα ενισχυθεί η τοπική κοινωνία και η οικονομία του νησιού, σε μια περίοδο που η χώρα μας και όλοι οι επαγγελματικοί κλάδοι διέρχονται έντονη οικονομική κρίση. Σίφνος, 13 Φεβρουαρίου 2015
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΙΦΝΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ Ν. ΜΠΑΜΠΟΥΝΗΣ

 

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΙΦΝΟΣ Καταγραφή των επαγγελματιών για ενημέρωση σε θέματα προμηθειών/ εργασιών/έργων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo