ΣΙΦΝΟΣ Επέκταση της διασύνδεσης μέσω τηλεδιάσκεψης με το νησί

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων, πιστό στη δέσμευσή του προς την επιχειρηματική κοινότητα της Σίφνου ότι θα είναι το πρώτο νησί – πέραν των 8 ήδη διασυνδεδεμένων – που θα συνδεθεί με σύστημα τηλεδιάσκεψης, έχει ήδη ξεκινήσει τις απαραίτητες προετοιμασίες και προχωρά στην υλοποίηση αυτής της δέσμευσης.
Με στόχο τον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό για την αποδοτικότερη αλλά και πρακτικότερη αξιοποίηση του εγχειρήματος, πραγματοποιήθηκε στη Σίφνο το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου συνάντηση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κυκλάδων, κ. Γιάννη Ρούσσου, με τα προεδρεία του Συλλόγου Εμπόρων & Επαγγελματιών Σίφνου, του Συλλόγου Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων Σίφνου και του Αγροτικού Συνεταιρισμού Σίφνου.
Κατά τη διάρκεια της ιδιαίτερα γόνιμης συνάντησης, διερευνήθηκαν από κοινού και καταγράφηκαν οι τοπικές ανάγκες βάσει των οποίων θα καθοριστεί και το πλαίσιο της διασύνδεσης της Σίφνου. Το Επιμελητήριο Κυκλάδων παραμένει ανοιχτό σε επιπλέον προτάσεις που ενδέχεται να προκύψουν στην πορεία από οποιοδήποτε επιχειρηματία ή τοπικό σύλλογο. Αυτό, εξάλλου, εξέφρασε και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου σε μεμονωμένες επαφές με επιχειρηματίες, καθώς οποιοδήποτε πρόταση θα βοηθήσει στην καλύτερη οργάνωση της προσπάθειας.
Το Επιμελητήριο Κυκλάδων επιθυμεί να ευχαριστήσει το Δήμαρχο Σίφνου, κ. Ανδρέα Μπαμπούνη, καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο για την εξαιρετική συνεργασία στο θέμα της παραχώρησης του χώρου του Πολιτιστικού Κέντρου Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου» μέσω του οποίου θα γίνεται η επαφή του Επιμελητηρίου με την επιχειρηματική κοινότητα και την κοινωνία της Σίφνου. Τέλος, ευχαριστεί εκ των προτέρων τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού Κέντρου, κ. Βασίλη Ψαρά, για την προθυμία του να υποστηρίζει με την παρουσία του τη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου μέσω του οποίου θα υλοποιηθεί η συγκεκριμένη πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Κυκλάδων.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΙΦΝΟΣ Επέκταση της διασύνδεσης μέσω τηλεδιάσκεψης με το νησί”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo