ΣΙΦΝΟΣ «Ανυπέρβλητες οι δυσκολίες χωρίς τη συνδρομή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας»

Ευχαριστίες Δήμου Σίφνου
Την 01.01.2015 συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνιααπότην 1ηανάληψη των καθηκόντων μας ως Δημοτική αρχή.
Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, οικονομικές και άλλες, έχουν αναλυθεί πολλές φορές.
Είναι γνωστό και κατανοητό από όλους μας πλέον, ότι χωρίς την αρωγή και τη συνδρομή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας συμπατριωτών και φίλων της Σίφνου, οι δομές πρόνοιας όπως ο Παιδικός σταθμός και το Περιφερειακό Ιατρείο θα είχαν αντιμετωπίσει ανυπέρβλητες δυσκολίες. Το ίδιο ισχύει και για δράσεις πολιτισμού και τουριστικής προβολής του νησιού μας. Αισθανόμαστε λοιπόν την ανάγκη αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά και ειλικρινά τους «χορηγούς» του νησιού μας.
Τα ονόματά τους αναφέρονται με αλφαβητική σειρά: Τοτής και Μάρθα Βερνίκου : έδωσαν 9.500,00€για την κάλυψη βασικών αναγκών του Περιφερειακού Ιατρείου & σαν οικονομική ενίσχυση για την ετήσια βελτίωση της παραλίας του Βαθιού Λεωνίδας Δημητριάδης–Ευγενίδης : έδωσε 12.000,00€ ως Επιχορήγηση στο Πολιτιστικό Κέντρο Σίφνου «Μαριάνθη Σίμου».
Επίσης, προσέφερε σημαντικό αριθμό δωρεάν ή εκπτωτικών ακτοπλοϊκών εισιτηρίων (άνω των 25.000,00€) με τα ταχύπλοα της AegeanSpeedLines, για τις ανάγκες μετακινήσεων ατόμων στο νησί μας(δάσκαλοι Μουσικού εργαστηρίου, Γιατροί του κόσμου, εκπαιδευτικές εκδρομές, Φεστιβάλ «Νικόλαος Τσελεμεντές», μετακινήσεις Πανσιφναϊκού, παλαίμαχοι ΑΕΚ κα)
Θάνος Θεοδωράτος : έδωσε 23.000,00€ ως χορηγίες στον Παιδικό Σταθμό και στον Πανσιφναϊκό Αθλητικό Σύλλογο
Μίλτος Καμπουρίδης : έδωσε 3.000,00€ σαν οικονομική ενίσχυση για την ετήσια βελτίωση της παραλίας του Βαθιού
Βασίλης Καρατζάς : έδωσε 25.500,00€ ως χορηγία στον Παιδικό Σταθμό και για την κάλυψη βασικών αναγκών του Περιφερειακού Ιατρείου. Επίσης, σημαντική είναι η ετήσια οικονομική βοήθεια για την προμήθεια αναλωσίμων του Περιφερειακού Ιατρείου
Κατερίνα Καρατζά & Μενέλαος Τασσόπουλος : έδωσαν 5.000,00€ για την προμήθεια και εγκατάσταση 2 αλεξικέραυνων στον οικισμό του Κάστρου. Επίσης, σημαντική είναι η ετήσια οικονομική βοήθεια για την προμήθεια αναλωσίμων του Περιφερειακού Ιατρείου Κώστας Καρατζάς : έδωσε 1.000,00 € ως οικονομική ενίσχυση στον Παιδικό Σταθμό
Χρήστος Κατσάκος (μέσω της ασφαλιστικής εταιρείας «Υδρόγειος») : έδωσε 5.000,00€ για τη διαμόρφωση χώρου διαμονής γιατρού στο ισόγειο του Περιφερειακού Ιατρείου
Πολυχρόνης Συγγελίδης : έδωσε 35.000,00€ για την προμήθεια φυσικού χλοοτάπητα για τη βελτίωση του γηπέδου ποδοσφαίρου «Γεώργιος & Δώρα Συγγελίδη»
Νίκος Χρυσόγελος : έδωσε 5.000,00€ για την κάλυψη βασικών αναγκών του Περιφερειακού Ιατρείου

Υ.Γ. Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν και ορισμένοι άνθρωποι που με σημαντικά ποσά διαρκώς υποστηρίζουν τη Σίφνο μας αλλά επιθυμούν να παραμείνουν ανώνυμοι.

 

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΙΦΝΟΣ «Ανυπέρβλητες οι δυσκολίες χωρίς τη συνδρομή της ιδιωτικής πρωτοβουλίας»”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo