ΣΙΦΝΟΣ Ανακοίνωση της Ανανεωτικής Κίνησης Σίφνου

Σχετικά με το Δελτίο τύπου της Ενωτικής Κίνησης Πολιτών Σίφνου για τη διαπραγματευτική ικανότητα του Δημάρχου
Ανακοίνωση της Ανανεωτικής Κίνησης Σίφνου
Είναι γεγονός, ότι δε μας προκάλεσε καμία εντύπωση το Δελτίο τύπου της Ενωτικής κίνησης πολιτών Σίφνου με επικεφαλής τον κ. Γεροντή, σχετικά με τη διαπραγματευτική ικανότητα του Δημάρχου Σίφνου όσον αφορά στην προμήθεια εξοπλισμού κομποστοποίησης (συγκεκριμένα τριών (3) μηχανικών κομποστοποιητών, προϋπολογισμού 115.500,00€).
Δεν είχαμε καμία διάθεση να απαντήσουμε, άλλωστε αυτό πράττουμε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, παρά τα κατά καιρούς ψευδή και συκοφαντικά δημοσιεύματα της αντιπολίτευσης. Έχουμε αποφασίσει να εργαζόμαστε σοβαρά και υπεύθυνα για το Δήμο μας, χωρίς να αναλώνουμε το χρόνο και τις δυνάμεις μας σε αντιπαραθέσεις, που σκόπιμα επιδιώκονται αν και στερούνται λογικής, σοβαρών επιχειρημάτων και νομικής βάσης. Τα κίνητρα για τέτοιου είδους επιθέσεις είναι πασιφανή!

Επειδή όμως στο συγκεκριμένο Δελτίο τύπου αφήνουν σαφές αιχμές εναντίον του Δημάρχου για οικονομικά θέματα, σας παραθέτουμε αυτούσια την απάντηση του Προϊσταμένου Τμήματος τεχνικών υπηρεσιών, Δόμησης και Περιβάλλοντος κ. Ζαννή Παλαιού, μετά από σχετικό αίτημα του Δημάρχου κ. Ανδρέα Μπαμπούνη για την διαδικασία διενέργειας του συγκεκριμένου διαγωνισμού:

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΙΦΝΟΣ Ανακοίνωση της Ανανεωτικής Κίνησης Σίφνου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo