ΣΙΦΝΟΣ Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Σίφνου για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Ανακοίνωση Οργάνωσης Μελών ΣΥΡΙΖΑ Σίφνου σχετικά με τις αποφάσεις της για τις Δημοτικές Εκλογές Σίφνου & την τακτική της στα θέματα διοργάνωσης συγκεντρώσεων για τις Περιφερειακές Εκλογές & ενημερωτικών συναντήσεων για τις Ευρωεκλογές
Η Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ Σίφνου κάνει γνωστό στους πολίτες του νησιού ότι σ’ αυτές τις Δημοτικές Εκλογές δεν υποστηρίζει καμία από τις δύο υποψήφιες για το Δήμο Σίφνου παρατάξεις.
Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στη Σίφνο είναι ελεύθερα να πράξουν –όπως πάντα άλλωστε– κατά βούληση και συνείδηση.
Επίσης, επειδή ακριβώς σ’ αυτές τις εκλογές δεν θέλουμε να αναμιχθούμε στα «δημοτικά», ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα εκπροσωπηθεί στις προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων δημάρχων στα χωριά, όπως μέχρι σήμερα γινόταν.
Στο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουμε πως τα θέματα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα των Δυτικών Κυκλάδων, όπως και η εκπροσώπηση της χώρας στην Ευρωπαική Ένωση και το μήνυμα των τριπλών εκλογών του Μαίου για τις ζωές όλων μας και η άποψη της Αριστεράς για όλα αυτά, πρέπει να παρουσιαστούν και να αναλυθούν σε ξεχωριστές συγκεντρώσεις και συναντήσεις.
Και αυτό θα κάνουμε το επόμενο διάστημα, τόσο για τη «Νησιωτική Ανατροπή», την παράταξη που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Αιγαίο με υποψήφιο περιφερειάρχη τον Μπενέτο Σπύρου, όσο και για την Ευρωπαική Ένωση και το πόσο μπορούμε να επηρεάσουμε την πολιτική της με την ψήφο μας τα επόμενα πέντε χρόνια.

Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΣΙΦΝΟΥ

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΙΦΝΟΣ Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ Σίφνου για δημοτικές και περιφερειακές εκλογές”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo