ΣΙΦΝΟΣ Ανακοίνωση για την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων

Ανακοίνωση του Δήμου Σίφνου
Η Υπηρεσία Καθαριότητας για την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων

Ο Δήμος Σίφνου σας γνωρίζει ότι η αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων (στρώματα, έπιπλα κ.λ.π.), θα γίνεται κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Επομένως, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να τα μεταφέρουν και να τα τοποθετούν με προσοχή δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, το απόγευμα της Δευτέρας ή της Πέμπτης και όχι οποιαδήποτε μέρα και ώρα της εβδομάδας.
Η αποκομιδή παλαιών συσκευών προς ανακύκλωση (τηλεοράσεις, ψυγεία, κουζίνες κ.λ.π.) γίνεται από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601). Οι παραπάνω συσκευές μπορεί να μεταφέρονται και να τοποθετούνται δίπλα στους κάδους απορριμμάτων, αφού πρώτα ενημερωθεί σχετικά ο κ. Σταυριανός, ώστε να τις συλλέξει άμεσα.
Η συλλογή των μαγειρικών ελαίων γίνεται επίσης από τον κ. Συμεών Σταυριανό (τηλ. 6936676601), πάντοτε μετά από σχετική συνεννόηση μαζί του.
Επιπλέον και δεδομένου ότι απαγορεύεται αυστηρά η απόθεση μπαζών στους κάδους απορριμμάτων έξω από αυτούς ή γενικά σε κοινόχρηστους χώρους, σας ενημερώνουμε ότι από τις 10 Νοεμβρίου λειτουργεί και στο νησί μας με ιδιωτική πρωτοβουλία πρόγραμμα ανακύκλωσης δομικών υλικών, που εξασφαλίζει την επανάχρησή τους στην οικοδομική δραστηριότητα και συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών οικοσυστημάτων. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το Γιάννη και Γιώργο Καργιό στα τηλέφωνα: 6944250362 & 6985905685.
Τέλος, για κάθε πληροφορία σχετική με τα θέματα της καθαριότητας, μπορείτε να απευθύνεστε στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Νικόλαο Ποδενέ (τηλέφωνο 6984617652).

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΙΦΝΟΣ Ανακοίνωση για την περισυλλογή ογκωδών αντικειμένων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo