Σε πλειστηριασμό πολυτελείς βίλες και ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη

Σε πλειστηριασμό βγαίνουν ξενοδοχειακές μονάδες μεσαίου μεγέθους και πολυτελείς βίλες, οι ιδιοκτήτες των οποίων δεν εξυπηρετούν τα υψηλά δάνειά τους, καθώς μπαίνουν στο στόχαστρο ΥΠΟΙΚ και δανειστών και παίρνουν «πρώτη σειρά» στην πλατφόρμα των e-πλειστηριασμών που αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο Δεκέμβριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εκπρόσωποι της τρόικας όχι μόνο πιέζουν ώστε οι εν λόγω ξενοδοχειακές μονάδες και τα πολυτελή εξοχικά να εισαχθούν στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών, αλλά έχουν υποδείξει και τις περιοχές. Πρώτες στη λίστα βρίσκονται εξοχικές κατοικίες σε Μύκονο και Σαντορίνη και ξενοδοχειακές μονάδες και ενοικιαζόμενα δωμάτια σε Κρήτη, Ρόδο, Κέρκυρα και Χαλκιδική.
Όπως ανέφερε χθες και ο Μάριο Ντράγκι οι πλειστηριασμοί είναι προαπαιτούμενο της αξιολόγησης και για το λόγο αυτό οι θεσμοί ζητούν την ανάθεση της αρμοδιότητας των πλειστηριασμών σε άλλο φορέα – πλην των συμβολαιογράφων – προκειμένου να απεμπλακεί η διαδικασία μετά και την τελευταία απόφαση του Συλλόγου των Συμβολαιογράφων να απέχουν από τα καθήκοντά τους έως τα τέλη του 2017. Πάντως από την μεριά της η κυβέρνηση δια του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Τζανακόπουλου, διαβεβαιώνει ότι οι πλειστηριασμοί θα πραγματοποιηθούν τελικά εντός του Δεκεμβρίου.
Να σημειωθεί ότι το στοκ των ακινήτων προς πλειστηριασμό ξεπερνά τις 15.000, στους οποίους πρέπει να προστεθούν και άλλοι 3.700 περίπου που έχουν λάβει ημερομηνία για τους προσεχείς μήνες. Οι τράπεζες επιμένουν ότι δεν πρόκειται για την πρώτη κατοικία δανειοληπτών, αλλά αφορούν οφειλέτες που διαθέτουν μεγάλη ακίνητη περιουσία και βαρύνονται με υψηλές οφειλές.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Σε πλειστηριασμό πολυτελείς βίλες και ξενοδοχεία σε Μύκονο και Σαντορίνη”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo