Σε λειτουργία η ιστοσελίδα εκλογικών δαπανών υποψηφίων

Από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γνωστοποιείται ότι η ιστοσελίδα για την καταχώρηση των εκλογικών δαπανών των συνδυασμών και υποψηφίων για τις επερχόμενες Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές έχει ξεκινήσει και λειτουργεί κανονικά. 
Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει και καλούνται όλοι οι υπόχρεοι να ολοκληρώσουν άμεσα τις απαραίτητες ενέργειες για να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα. 
Η διαδικασία εγγραφής περιγράφεται στην ιστοσελίδα της “Διαφάνειας”, η οποία είναι προσβάσιμη από σχετικό σύνδεσμο που υπάρχει στο διαδικτυακό τόπο του ΥΠ.ΕΣ. www.ypes.gr/el/Elections/ και στο www.ekloges.ypes.gr. 
Τα στοιχεία που θα αναρτώνται στην πύλη είναι: – Οι πλήρεις λίστες των υποψηφίων κάθε συνδυασμού – Τα έσοδα (από εισφορές και διάθεση εισιτηρίων) – Οι δαπάνες (είδη δαπανών) – Οι πληρωμές των δαπανών 
Ειδικά για τους υποψηφίους, παρέχεται η δυνατότητα καταχώρησης συνδέσμου που θα παραπέμπει στην προσωπική ιστοσελίδα του κάθε υποψηφίου χωριστά. Οι υποψήφιοι μπορούν να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα αυτή για λόγους προβολής και ενημέρωσης σχετικά με τις υπόλοιπες προεκλογικές τους δραστηριότητες (συγκεντρώσεις, ομιλίες κ.λπ.) 
Υπενθυμίζεται τέλος ότι όλοι οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι αυτών οφείλουν να έχουν καταχωρήσει μέχρι την ανακήρυξη των συνδυασμών, όλα τα έσοδα και όλες τις εκλογικές δαπάνες που έχουν πραγματοποιηθεί από την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. 
Τα έγγραφα για την πιστοποίηση του συνδυασμού, ώστε να παραλάβουν τον κωδικό δημοσιοποίησης, πρέπει να παραδοθούν ή να αποσταλούν ταχυδρομικά στη Διεύθυνση Μηχανοργάνωσης και Η.Ε.Σ. του υπουργείου Εσωτερικών, Ευαγγελιστρίας 2, Αθήνα.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Σε λειτουργία η ιστοσελίδα εκλογικών δαπανών υποψηφίων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo