ΣΕΡΙΦΟΣ Τι κοινό έχουν Σίφνος, Σέριφος και Μήλος;

ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ …….ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!

 

Δεν ειναι νερό αυτό που πίνουμε Δήμαρχε

Διακοπή νερού για αρκετές ώρες έγινε χθές στην Χώρα της Σερίφου σύμφωνα με πληροφορίες η βλάβη ξεκίνησε όταν κάηκε μια αντλία.. και με το που πήρε το απόγευμα μπρος η νέα.. έφερε λάσπες στις βρύσες… τα καζανάκια “κάνανε σαν την κόρνα του Κοραή” όπως λέγανε αρκετοί….. οι κάτοικοι ισχυρίζονται ότι τις δεξαμενές δεν τις καθαρίζουν …φυσικά και μετά απορούμε γιατί έχουμε θέματα γαστρεντερικής φύσεως… αυτή τη στιγμή έχει καθαρίσει μεν.. αλλά δεν υπάρχει πίεση καθόλου
Γράφει ο Achilleas Gazis
Χτες το μεσημέρι στη Χώρα κόπηκε ξαφνικά το νερό για πολλές ώρες και προς το βράδυ επανήλθε σαν καφέ λάσπη. Σήμερα το πρωί δεν έχει ακόμα καθαρίσει τελείως, περιέχει σχεδόν αόρατα μικροσωματίδια, είναι επικίνδυνο για κατανάλωση και καταστρεπτικό για οποιαδήποτε συσκευή (πλυντήριο, καφετιέρα κτλ.) ή και εξάρτημα του δικτύου (βρύση, καζανάκι, φίλτρα).
Θα περίμενε κανείς από την δημοτική αρχή μια στοιχειώδη ενημέρωση για την προστασία της υγείας των κατοίκων και επισκεπτών , αλλά φαίνεται πως αυτή χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόνο για «σοβαρά» θέματα, όπως το «θαύμα» της Παναγίας Ακρωτηριανής και ο εορτασμός του.

Το γεγονός αυτό αποτελεί το αποκορύφωμα της περίπου εγκληματικής αδιαφορίας που από χρόνια επιδεικνύεται ως προς την εξασφάλιση της καλής ποιότητας πόσιμου νερού στη Σέριφο με συστηματική χλωρίωση, σωστή και τακτική δειγματοληψία και έγκαιρη συντήρηση του δικτύου ύδρευσης. Οι προσπάθειες μας να συγκινηθούν οι αρμόδιοι με το θέμα και να το αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά έπεσαν πάντοτε στο κενό.
Είναι ΚΡΙΜΑ να πίνουμε πλέον εμφιαλωμένο νερό σ’ ένα κυκλαδονήσι (από τα ελάχιστα) που ήταν φημισμένο για τα πολλά και καλά υπόγεια νερά του.
Πηγή : giannisserfanto.blogspot.gr/

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΕΡΙΦΟΣ Τι κοινό έχουν Σίφνος, Σέριφος και Μήλος;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo