ΣΕΡΙΦΟΣ Σε αργία και αναστολή καθηκόντων ο Δήμαρχος Σερίφου

Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, πριν από ένα χρόνο είχε επιβάλλει, στον Δήμαρχο Σερίφου, την ποινή της Αργίας (15) δεκαπέντε ημερών για το πειθαρχικό παράπτωμα της σοβαρής παράβασης καθήκοντος από βαρεία αμέλεια για τις εισπράξεις των εισιτηρίων του Δημοτικού Λεωφορείου.

Ο Δήμαρχος Σερίφου, με αίτησή του στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζήτησε να ανασταλεί και να μην εκτελεσθεί η απόφαση αυτή.Η Επιτροπή Αναστολών του Συμβουλίου της Επικρατείας εξέτασε και απέρριψε την αίτηση του Δημάρχου ο οποίος τέθηκε σε αργία και αναστολή των καθηκόντων του.

Ήδη καθήκοντα Δημάρχου ανέλαβε ο Αντιδήμαρχος Γεροντάρης Μανώλης για όσο διάστημα θα βρίσκεται σε αναστολή καθηκόντων ο Δήμαρχος Αντώνης Αντωνάκης.

Υπενθυμίζουμε ότι η υπόθεση ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012 όταν ο Δήμος προσέλαβε δύο οδηγούς για το Δημοτικό Λεωφορείο οι οποίοι δούλεψαν για δύο μήνες περίπου και οι εισπράξεις από τα εισιτήρια για το διάστημα αυτό δεν εμφανιζόταν πουθενά.

Σε σχετική ερώτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης ο Δήμαρχος όχι μόνο δεν απάντησε αλλά αναζητούσε εν κρυπτώ μεθόδευση για να «κουκουλώσει» την υπόθεση εμπλέκοντας και τους οδηγούς.

Μετά την άρνηση του Δημάρχου να απαντήσει η Λαϊκή Συσπείρωση παρέπεμψε το θέμα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου και από εκεί στον εισαγγελέα, ο οποίος μετά την κατάθεση του Δημάρχου παρέπεμψε τους οδηγούς σε δίκη για υπεξαίρεση, οι οποίοι πρόσφατα αθωώθηκαν από το πλημμελειοδικείο Μήλου.
Πηγή : https://lsserifos.blogspot.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΕΡΙΦΟΣ Σε αργία και αναστολή καθηκόντων ο Δήμαρχος Σερίφου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo