ΣΕΡΙΦΟΣ Ανάληψη καθηκόντων αντιδημάρχου και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου

Ο Δήμαρχος Σερίφου Αντωνης Αντωνάκης όρισε την κυρία Φλωρα Προκοπίου ως αντιδήμαρχο
Η Αντιδήμαρχος διαμέσου της συμμετοχής της στην Εκτελεστική Επιτροπή θά ενημερώνει τον Δήμαρχο και τη δημοτική αρχή συνολικά για τα ζητήματα της τοπικής κοινότητας. Αποτελεί τον δίαυλο εισροής πληροφοριών και αιτημάτων από την τοπική κοινωνία προς τον Δήμαρχο και την Εκτελεστική Επιτροπή.Δια της Αντιδημάρχου η δημοτική αρχή αποκτά διαρκή εικόνα της πορείας του δημοτικού έργου σε όλη την δημοτική περιφέρεια.Η Αντιδήμαρχος έχει το δικαίωμα να υπογράφει, μετά από εξουσιοδότηση από τον Δήμαρχο, σημαντικά έγγραφα, πιστοποιητικά, βεβαιώσεις κ.ο.κ. που διευκολύνουν την εξυπηρέτηση των κατοίκων.

Η θητεία των Αντιδημάρχων είναι τουλάχιστον δυόμιση (2,5) ετών και στη διάρκεια αυτή δεν είναι δυνατή η αντικατάστασή τους παρά μόνο μετά από ειδικά αιτιολογημένη απόφαση του δημάρχου.
Η δημοτική αρχή προτείνε για την θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου τον κ. κύριο Δημήτρη Μαγουλά Η ιστορία του και οι δημοκρατικές του αρχές αποτελούν τα κριτήρια αυτής της επιλογής, μαζί με τη συναντίληψη για μια δημοκρατική λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, στη βάση αρχών και κανόνων.
Η πρόθεση της δημοτικής αρχής είναι να υπάρξει και να εκφραστεί πνεύμα συναίνεσης στην εκλογή του διαπαραταξιακού Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.Παρόλα αυτά η αντιπολίτευση δεν πρότεινε υποψήφιο και απείχε της ψηφοφορίας θεωρώντας δεδομένη την υπόβαθμιση της θέσης της Εμείς ευχόμαστε και στους δύο καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους και καλή δύναμη

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΕΡΙΦΟΣ Ανάληψη καθηκόντων αντιδημάρχου και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo