ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Aegean: Εννέα πτήσεις την ημέρα από Αθήνα το καλοκαίρι

Εννέα πτήσεις την ημέρα, από ΑΘήνα για Σαντορίνη, έχει προγραμματίσει η Aegean το καλοκαίρι του 2015, συνολικής ημερήσιας μεταφορικής ικανότητας 1386 θέσεων. Τα επτά από αυτά τα δρομολόγια εκτελούνται με αεροσκάφη της Aegean και τα δύο με αεροσκάφη της Ολυμπιακής.

Η πρώτη πτήση, από Αθήνα για Σαντορίνη, είναι 05.15 το πρωί με αεροσκάφος Airbus A321, 195 θέσεων. Το αεροσκάφος θα αναχωρεί από Σαντορίνη, επιστρέφοντας στην Αθήνα, στις 06.40.

Η τελευταία πτήση της ημέρας αναχωρεί, από Αθήνα για Σαντορίνη, στις 22.15 και εκτελείται από την Ολυμπιακή Αεροπορία με αεροσκάφος Dash 8 – Q400, 78 θέσεων. Η πτήση επιστροφής στην Αθήνα θα αναχωρεί στις 23.30.

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι με το ξεκίνημα της ημέρας, από 05.15 έως 08.00, η Aegean έχει δρομολογήσει από Αθήνα για Σαντορίνη με τις αντίστοιχες επιστροφές, τρεις πτήσεις συνολικής μεταφορικής ικανότητας 531 επιβατών. Το γεγονός αυτό επηρεάζει άμεσα τη λειτουργία των καταλυμμάτων στη Σαντορίνη, ιδιαίτερα αυτών με μικρό μέγεθος, καθώς θα υπάρχουν πολλές αφιξοαναχωρήσεις πολύ νωρίς το πρωί. Προφανώς η Aegean έκανε αυτό τον προγραμματισμό δρομολογίων συνυπολογίζοντας μία σειρά παράγοντες που εξυπηρετούν τις ανάγκες της επιβατικής κίνησης και εξασφαλίζουν την πληρότητα των δρομολογίων.

Να σημειώσουμε ότι το δρομολόγιο Αθήνα – Σαντορίνη – Αθήνα έχει την μεγαλύτερη ημερήσια συχνότητα από κάθε άλλο προορισμό της Aegean.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Aegean: Εννέα πτήσεις την ημέρα από Αθήνα το καλοκαίρι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo