ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Το κρουαζιερόπλοιο CELESTIA CRYSTAL εξετάζει το ενδεχόμενο της παραμονής δυο συνεχόμενες ημέρες το 2018

«Στις 05/07/2017 στα γραφεία της Ένωσης Λεμβούχων Θήρας ενημερωθήκαμε πως η εταιρεία του πλοίου CELESTIA CRYSTAL εξετάζει το ενδεχόμενο της παραμονής δυο συνεχόμενες ημέρες το 2018.

Ως γνωστόν πρόταση του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Θήρας ήταν και θα είναι η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και η μεγαλύτερη παραμονή των κρουαζιερόπλοιων στο νησί μας με σκοπό όλων των επαγγελματιών που εκπροσωπούμε να μπορούν να εξυπηρετηθούν περισσότεροι και πιο ποιοτικά οι επισκέπτες της Σαντορίνης. Έχοντας την δυνατότητα να θαυμάσουν περισσότερα αξιοθέατα από όλα τα χωριά της Σαντορίνης. Να γευτούν με ηρεμία περισσότερα εδέσματα του τόπου μας. Επίσης, να ζήσουν την νυχτερινή ζωή του τόπου και να απολαύσουν την φιλοξενία που είναι ο σημαντικότερος θεσμός της Ελλάδας και κυρίως των κάτοικων και επαγγελματιών της Σαντορίνης.

Ευελπιστούμε στην Θετική εξέλιξη αυτής της καινοτομίας για την κρουαζιέρα στη Σαντορίνη και αυτό να είναι η αρχή να αναπτυχθούν οι απαραίτητες υποδομές και να γίνουν οι αναγκαίες ενέργειες ώστε η Σαντορίνη μας να είναι η ζωντανή διαφήμιση για την χώρα μας και η προβολή της παγκοσμίως».

 

 

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Το κρουαζιερόπλοιο CELESTIA CRYSTAL εξετάζει το ενδεχόμενο της παραμονής δυο συνεχόμενες ημέρες το 2018”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo