ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Συναγερμός από ανθρώπινα οστά στη θέση Σκάρος έξω από το Ημεροβίγλι

Γάλλος τουρίστας εντόπισε ανθρώπινα οστά στη θέση Σκάρος έξω από το Ημεροβίγλι, όπου έκανε πεζοπορία. Στο σημείο δεν πηγαίνουν περιπατητές γιατί υπάρχει απαγορευτική κορδέλα λόγω κατολισθήσεων που σημειώνονται εκεί . Ο τουρίστας που τόλμησε να παραβιάσει το άβατο, σοκαρισμένος δεν ενημέρωσε τις Αρχές πιθανότατα για να μην μπλέξει και έφυγε για τη χώρα του. Δεν μπορούσε όμως να ησυχάσει κρατώντας για τον εαυτό του το μυστικό της καλντέρας . Έστειλε e-mail με τις φωτογραφίες του σκελετού που τράβηξε σε νησιώτη, που γνώρισε κατά την διάρκεια των διακοπών του.

Ο Σαντορινιός μάρτυρας πήγε στον τόπο και μετά από πεζοπορία στο δύσβατο σημείο, είδε τον σκελετό. Κατάλαβε ότι πρόκειται για ανθρώπινα οστά και από τα δόντια, που διακρίνονταν σε καλή κατάσταση. Ενημέρωσε τις Αρχές του νησιού αλλά και την εκπομπή, μήπως τα οστά ανήκουν στον δολοφονημένο όπως προκύπτει από τις έρευνες , Τάκη Βαζακόπουλο.

Η πρώτη εξέταση από γιατρό της περιοχής επιβεβαίωσε ότι τα οστά είναι ανθρώπινα αλλά δεν «μιλούν» για πρόσφατο θάνατο. Η Ασφάλεια της Σαντορίνης έστειλε το μακάβριο εύρημα σε ανθρωπολόγο στην Αθήνα για να αποφανθεί για το χρόνο θανάτου αλλά και για τα αίτια. Οι Αξιωματικοί πιθανολογούν ότι δεν πρόκειται για τον αγνοούμενο νέο, αλλά για κάποιον άλλο και ερευνούν στα αρχεία τους για άτομα που εξαφανίστηκαν τα τελευταία χρόνια στο νησί.
πηγη:http://www.anikolouli.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Συναγερμός από ανθρώπινα οστά στη θέση Σκάρος έξω από το Ημεροβίγλι”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo