ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Μαραθώνια η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Αλήστου μνήμης μαραθώνιες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ζήσαμε χθες καθώς για 8 ολόκληρες ώρες οι Δημοτικοί Σύμβουλοι συζητούσαν 6 θέματα ημερήσιας διάταξης, δύο εκ των οποίων θεωρούνται ως πολύ μικρά και απλά:

( ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ . ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΣΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ).

Η συνεδρίαση άρχισε με μεγάλη καθυστέρηση λίγο πριν τις 7 το απόγευμα και ολοκληρώθηκε 2 ώρες περίπου μετά τα μεσάνυχτα!!!! Στην συνεδρίαση κυριάρχησαν οι υψηλοί τόνοι κυρίως στο τελευταίο θέμα της ημερήσιας διάταξης ( ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΟΥΡΒΟΥΛΟΥ ΘΗΡΑΣ) με την πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου να ψηφίζει την ανάκληση παλαιότερης απόφασης η οποία συνηγορούσε στην πρόταση του τοπικού Συμβουλίου Βουρβούλου, να δοθεί το όνομα του αείμνηστου Κοινοτάρχη του χωριού Νίκου Δαμίγου στην Κεντρική Πλατεία του χωριού.

Στην νέα απόφαση αναφέρεται ότι προτείνεται στην αρμόδια επιτροπή της Περιφέρειας η πλατεία του χωριού να ονομαστεί Πλατεία Ηρώων του Βουρβούλου ενώ το αλιευτικό καταφύγιο του χωριού να πάρει το όνομα του Νίκου Δαμίγου.

Την απόφαση καταψήφισαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της μειοψηφίας και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νομικός . Επίσης και το θέμα της έγκρισης του τεχνικού προγράμματος πέρασε με πλειοψηφία καθώς δεν το ψήφισε σύσσωμη η μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου.
http://www.neasantorinis.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Μαραθώνια η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo