ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου για το 2017

Εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Θήρας για το οικονομικό έτος 2017 από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου. Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Θήρας 2017 περιλαμβάνει έργα και μελέτες…
Το Δημοτικό Συμβούλιο Θήρας είχε εγκρίνει το τεχνικό πρόγραμμα του 2017 (δείτε το αναλυτικά εδώ) ήδη από τον Οκτώβριο 2016 και ο Δήμος Θήρας ήταν από τους πρώτους Δήμους των Κυκλάδων που κατέθεσε το πρόγραμμά του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έργα και μελέτες, είτε συνεχιζόμενα είτε νέα, σε Θήρα και Θηρασία, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός ανέρχεται περί τα 9.000.000€.

Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Θήρας 2017 περιλαμβάνει έργα και μελέτες που αφορούν αποχέτευση/ύδρευση, ηλεκτροφωτισμό και υπογειοποίηση καλωδίων, συντηρήσεις και επεκτάσεις σχολικών κτιρίων, αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων, συντήρηση του οδικού δικτύου, κατασκευή αθλητικών χώρων, τροποποιήσεις σχεδίων πόλης, καταγραφή περιουσίας του Δήμου που έχει μπει στο κτηματολόγιο, μελέτες για αποκαταστάσεις κτιρίων και ιστορικών μνημείων (Γουλάς Εμπορείου, Γουλάς Οίας κα), απαλλοτριώσεις, κ.α.

Η χρηματοδότηση του προγράμματος προέρχεται από το Ίδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού, το ΚΑΠ (Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι για επενδυτικά έργα, πρώην ΣΑΤΑ), Λοιπούς Ιδίους Πόρους του Δήμου Θήρας και τη ΔΕΗ.

Newsroom Cyclades Voice

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ Εγκρίθηκε το Τεχνικό Πρόγραμμα του δήμου για το 2017”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo