Πωλείται το ιστορικό «Αίολος-Κεντέρης» –Ποιος εφοπλιστής ενδιαφέρεται…

Ήταν από τα πρώτα υπερταχυπλοα, που έφεραν την επανάσταση στην ακτοπλοΐα! Πριν από περίπου 16 καλοκαίρια, το… «θαλάσσιο βέλος» με το όνομα «Αίολος Κεντερης 1» δρομολογήθηκε από την ΝΕΛ και στην Άνδρο και κάλυπτε την απόσταση μέχρι τον Πειραιά, σε 2 ώρες!
Στις μέρες μας, το κομψό αυτό γαλλικό σκαρί, βγαίνει σε πλειστηριασμό για 4,5 εκατομμύρια ευρώ, όταν η τιμή αγοράς από την ναυτιλιακή εταιρία της Μυτιλήνης, είχε ξεπεράσει τα 25 εκ. ευρώ. Το πλοίο είχε κατασχεθεί από την Τράπεζα Πειραιώς και η διαδικασία μεταπώλησης, θα γίνει ηλεκτρονικά στις 6 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με έγκυρους ναυτιλιακούς κύκλους, ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του είναι και η Sea Jet του Μ. Ηλιόπουλου, που έχει την τεχνογνωσία και την υποδομή λόγω του στόλου των ταχυπλόων που διαθέτει, να το υποστηρίξει τεχνικά, να το επισκευάσει και να το συντηρήσει.

Η σημερινή κατάσταση του «Αίολος Κεντερης 1» περιγράφεται χαρακτηριστικά στην έκθεση του δικαστικού επιμελητή ο οποίος γράφει επί λέξει:

«Το ως άνω πλοίο, εκτίμησα κατά την ημέρα της εκτέλεσης, λαμβάνοντας υπ΄ όψη τη γενική κατάσταση και δυνατότητα πώλησης στην αγορά, αντί ευρώ 4.500.000.

Τιμή πρώτης προσφοράς: 4.500.000. Ποσό για το οποίο επεβλήθη η κατάσχεση: 4.000.000 ευρώ , πλέον των εξόδων εκτελέσεως και επισπευδομένου πλειστηριασμού, όπως αναφέρεται στην κοινοποιηθείσα επιταγή».

enandro.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Πωλείται το ιστορικό «Αίολος-Κεντέρης» –Ποιος εφοπλιστής ενδιαφέρεται…”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo