Ποιος είναι ο εφοπλιστής που χαρίζει δωρεάν ακτοπλοϊκά ταξίδια για Κυκλάδες;

Οι αγώνες αυτοκινήτου είναι η μεγάλη αγάπη του εφοπλιστή Μάριου Ηλιόπουλου. Ο βασιλιάς των Κυκλάδων, όπως τον γνωρίζουν οι περισσότεροι, διακινεί τον στόλο με τα ταχύπλοα σκάφη της Sea O γνωστός στους αγώνες “Mario” είπε να δώσει χαρά και σε όλους τους συναθλητές του Jets που έχουν προορισμό 16 νησιά.

Tι σχέση όμως μπορεί να έχουν οι αγώνες αυτοκινήτου με τα ταχύπλοα σκάφη του εφοπλιστή; Ο ίδιος και έπειτα από τον πρόσφατο αγώνα που συμμετείχε (ανάβαση Κύμης) κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και να περάσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Τη χαρά του θέλησε να την μοιραστεί με τους συναθλητές και μηχανικούς αυτών. Ο ίδιος δήλωσε δημόσια πως θα διαθέσει δωρεάν εισιτήρια με τα πλοία του (1 για κάθε μήνα) σε όσους οδηγούς συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων αλλά και στους επίσημους μηχανικούς των οδηγών! Μάλιστα έκανε γνωστό πως θα παρέχει έκπτωση 50% στις μετακινήσεις για όλα τα μέλη των οικογενειών τους!

O εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος μετά τις δωρεές σε Η/Υ για σχολεία, μπαριέρες σε δρόμους κ.λ.π. έκανε δωρεά και εισιτήρια στα πλοία του για όλους τους οδηγούς που τρέχουν σε αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων!!!
O εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος μετά τις δωρεές σε Η/Υ για σχολεία, μπαριέρες σε δρόμους κ.λ.π. έκανε δωρεά και εισιτήρια στα πλοία του για όλους τους οδηγούς που τρέχουν σε αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων!!!
Έχει κάνει και άλλες δωρεές…
H κίνηση αυτή δεν γίνεται για πρώτη φορά καθώς παλαιότερα, έχει προχωρήσει σε δωρεές Η/Υ σε σχολεία περιοχών που διεξάγονται αγώνες αυτοκινήτου, έχει δώσει χρήματα για να φτιαχτούν μπαριέρες σε σημεία δρόμου που αποτελεί μέρος ειδικής διαδρομής αγώνα ενώ βοηθά και χρηματικά νέους οδηγούς – ταλέντα.

Με το δικό του τρόπο και χωρίς αμφιβολία, ο εκκεντρικός και ιδιαίτερα αγαπητός οδηγός αγώνων Μάριος Ηλιόπουλος, προσφέρει όχι μόνο στο άθλημα αλλά δείχνει και το φιλανθρωπικό του πρόσωπο προσφέροντας και σε αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Ποιος είναι ο εφοπλιστής που χαρίζει δωρεάν ακτοπλοϊκά ταξίδια για Κυκλάδες;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo