Περισσότερες αεροπορικές συνδέσεις ζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων

Ιδιαίτερα εποικοδομητικό χαρακτηρίστηκε το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε το πρωί της Δευτέρας στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων, Γιώργος Λεονταρίτης, με τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της αεροπορικής εταιρείας “Sky Express”, Θεόδωρο Κροκίδα, με αντικείμενο συζήτησης την αναζήτηση επιπλέον δράσεων και ενεργειών με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της αεροπορικής σύνδεσης της έδρας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με την Αθήνα.

Bookmark and Share
Ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κατέθεσε συγκεκριμένος προτάσεις για την περαιτέρω βελτίωση της αεροπορικής σύνδεσης του νησιού ανάμεσα στις οποίες, η εξέταση της δυνατότητας σύνδεσης της Σύρου με τη Ρόδο, τη Σαντορίνη και το Ηράκλειο κατά τους θερινούς μήνες και η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αεροπορική σύνδεση των νησιών, μέσω της “Sky Express”.

Στο πλαίσιο της συζήτησης, ο κ. Κροκίδας ενημέρωσε τον κ. Λεονταρίτη για τη συνεργασία της “Sky Express” με την “Germania” στον τομέα των συνδυαστικών μεταφορών, συνεργασία την οποία ανακοίνωσε πρόσφατα η εταιρεία και βάσει της οποίας παρέχεται η δυνατότητα σύνδεσης των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου με ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Ο κ. Κροκίδας επικοινώνησε το ενδιαφέρον της “Sky Express” για τα νησιά του Νοτίου Αιγαίου στον επιχειρησιακό σχεδιασμό της εταιρείας, ενημερώνοντας τον αντιπεριφερειάρχη για τις βελτιώσεις και τις αυξήσεις των αεροπορικών συνδέσεων των νησιών, έτσι όπως αυτές προέκυψαν μετά από διαβούλευση με τους θεσμικούς φορείς, από τον προσεχή Απρίλιο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο πρόεδρος της “Sky Express”, “η εταιρεία επιζητά στενή συνεργασία και είναι διατεθειμένη να βρει τρόπους σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τους εμπλεκόμενους τοπικούς παράγοντες, προκειμένου να συμβάλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη των νησιών”.

Newsroom Cyclades Voice

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “Περισσότερες αεροπορικές συνδέσεις ζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo