ΠΑΡΟΣ Black Out λόγω ανεμογεννητριών

Layout 1

Το διαβάσαμε κι αυτό… Σε άρθρο του η ιστοσελίδα parospress.blogspot.gr αναφέρει ότι σημειώθηκε black out στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Πάρο λόγω των ισχυρών ριπών ανέμου που χτύπησε τις ανεμογεννήτριες της Νάξου… Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα

Οι ισχυροί άνεμοι νοτίων διευθύνσεων που έφτασαν μέχρι και τα 9 μποφόρ σήμερα στην Πάρο σε συνδυασμό με τη λειτουργία των ανεμογεννητριών -κυρίως από Πάρο και Νάξο που δίνουν ρεύμα στο σύστημα- προκάλεσαν -κατά πάσα πιθανότητα- το πρωινό γενικό black out στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στη Νάουσα Πάρου. Ένα black out που διήρκεσε από 30 έως 45 λεπτά, αφήνοντας χωρίς ρεύμα την Πάρο, την Νάξο και τα υπόλοιπα νησιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του parospress το black out στο εργοστάσιο της ΔΕΗ Πάρου κατά πάσα πιθανότητα το προκάλεσαν οι ανεμογεννήτριες, που δίνουν ρεύμα στο σύστημα και βρίσκονται κυρίως στην Νάξο και την Πάρο. Οι συγκεκριμένες ανεμογεννήτριες μπορεί να δουλεύουν με το 100% της δυναμικότητας τους όταν ο άνεμος φθάνει και τα 9 μποφόρ ωστόσο μια ξαφνική ριπή ανέμου που ανεβάζει την ένταση πάνω από τα 9 μποφόρ, αυτόματα θέτει τις ανεμογεννήτριες εκτός λειτουργίας.

Κάτι τέτοιο συνέβη, κατά πάσα πιθανότητα, σήμερα το πρωί. Οι ανεμογεννήτριες από Νάξο και Πάρο που έδιναν ρεύμα στο σύστημα και στο εργοστάσιο της ΔΕΗ (ένα πολύ σοβαρό ποσοστό της απαιτούμενης ενέργειας περίπου 30%), με το που διακόπηκε η λειτουργία τους, προφανώς για τους λόγους που προαναφέραμε, χάθηκε αυτό το ποσοστό του ρεύματος (30%) από το δίκτυο με αποτέλεσμα να υπάρξει το black out.

http://cyclades24.gr/

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΠΑΡΟΣ Black Out λόγω ανεμογεννητριών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Εγγραφείτε στο Ενημερωτικό μας δελτίο

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo