ΠΑΡΟΣ Σε καλό δρόμο οι εργασίες της κλειστής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων

Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι εργασίες με το νησί να αποκτά σε λίγους μήνες κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων
Ολοκληρώνεται το κλειστό της Πάρου

Το επόμενο νησί μετά την Τήνο το οποίο θα διαθέτει κλειστή αίθουσα πολλαπλών χρήσεων θα είναι η Πάρος, αφού τα έργα που εκτελούνται με γοργούς ρυθμούς σιγά-σιγά ολοκληρώνονται.

Το θέμα της ολοκλήρωσης της κλειστής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στην Μάρπησσα της Πάρου, φαίνεται να βρίσκει τον δρόμο της οριστικής περάτωσης.
Το έργο πέρασε από διάφορες φάσεις, αφού όταν ξεκίνησε η κρίση με τα κάπιταλ κοντρόλ υπήρξε αδυναμία καταβολής χρημάτων κι αυτό είχε ως επακόλουθο τα έργα να… παγώσουν και να πάει πίσω η ολοκλήρωση της αίθουσας.

Στην συνέχεια βρέθηκε τρόπος να γίνουν οι πληρωμές, έγινε αναίρεση της παύσης εργασιών και τώρα η εξέλιξη του έργου εμφανίζει πρόοδο, καθώς έχει μπει μπροστά η κατασκευή της οροφής της αίθουσας.
Η προϊσταμένη της διεύθυνσης τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Πάρου κ. Κούτλα είπε: «Το πρόβλημα με τις πληρωμές διευθετήθηκε και το πολύ σημαντικό νέο είναι πως η διαχειριστική αρχή του υπουργείου ανάπτυξης έχει ήδη εντάξει το έργο στο επόμενο ΕΣΠΑ. Αυτό μας δίνει την δυνατότητα να ελέγχουμε τις εργασίες και στην συνέχεια της δικής μας θετικής εισήγησης, η Τράπεζα της Ελλάδας να προβαίνει κανονικά στις πληρωμές.
Αυτό μαζί με την ασυνήθιστη συνεργασία και συνέπεια των αναδόχων του έργου, μας κάνει να αισιοδοξούμε πως μέχρι το τέλος Μαΐου, που είναι το χρονικό όριο της διαχειριστικής αρχής, θα έχουμε τελειώσει. Ακόμη και αν προκύψουν μικροπροβλήματα σε σχέση με τις ημερομηνίες είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε και με την καλή συνεργασία όλων νομίζω πως το όνειρο της κατασκευής αυτού του σημαντικού έργου είναι πιο κοντά από ποτέ».

http://www.koinignomi.gr/

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΠΑΡΟΣ Σε καλό δρόμο οι εργασίες της κλειστής αίθουσας πολλαπλών χρήσεων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo