ΠΑΡΟΣ Παρουσίαση του master plan λιμένα Πάρου

Σε διαβούλευση θα τεθεί την ερχόμενη Τρίτη το «Γενικό Προγραμματικό Σχέδιο (Master Plan) Λιμένα Πάρου: Αποτελέσματα Α’ Σταδίου – Στρατηγικό Σχέδιο Λιμένα – Διαμόρφωση Εναλλακτικών σχεδίων Ανάπτυξης Λιμένα».

Η παρουσίαση του έργου θα γίνει από την ομάδα των μελετητών που έχουν αναλάβει την εκπόνηση της σχετικής μελέτης, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχείο της Πάρου την Τρίτη 10 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι.
Η συνάντηση θα περιλαμβάνει τα εξής τρία θέματα:
1ον Παρουσίαση της ανάλυσης υφιστάμενης κατάστασης, των προοπτικών και των στρατηγικών στόχων του Λιμένα Πάρου στους διάφορους τομείς λειτουργίας (επιβατικός, τουριστικός, εμπορικός, αλιευτικός κ.λπ.).
2ον Συζήτηση για την αναδιοργάνωση των λειτουργιών της λιμενικής ζώνης σε συνδυασμό με τη διευθέτηση της κυκλοφορίας στις οδικές προσβάσεις και την πολεοδομική οργάνωση και την προστασία και ανάδειξη του οικισμού της Παροικιάς.
3ον Συζήτηση για την εξειδίκευση των στρατηγικών στόχων και τη διαμόρφωση εναλλακτικών σχεδίων ανάπτυξης του λιμένα (νέες λιμενικές υποδομές, μεταφορά λειτουργιών σε άλλες θέσεις κ.λπ.).
Σημειώνεται ότι ο δήμαρχος του νησιού Μάρκος Κωβαίος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου – Αντιπάρου Σταύρος Καραχάλιος έχουν απευθύνει πρόσκληση στον έπαρχο Πάρου κ. Μπιζά, στον δήμαρχο Αντιπάρου κ. Φαρούπο, στους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου, στη Δημοτική Κοινότητα Πάρου, στον λιμενάρχη Πάρου κ. Ραγκούση, στον διοικητή του Α.Τ. Πάρου κ. Αντωνόπουλο, στην προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του δήμου Πάρου κα Κούτλα, στον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού, Υπηρεσιών Δόμησης & Περιβάλλοντος κ. Ραγκούση, στην Επιτροπή Τουρισμού & Ανάπτυξης του Δήμου Πάρου (αντιδήμαρχο κ. Χριστόφορου) και σε πλήθος τοπικών φορέων και συλλόγων, όπως τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Πάρου-Αντιπάρου, τον Σύλλογο Ναυτικών Πρακτόρων, στον Σύλλογο Καφεζυθεστιατόρων, στην Ένωση Ξενοδόχων, στους Συλλόγους Ενοικιαζομένων Δωματίων, στον Σύλλογο Επαγγελματιών Αλιέων Δήμου Πάρου, στον Σύλλογο Ερασιτεχνών Aλιέων, στον Ναυτικό Όμιλο Πάρου, στον Σύλλογο Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ και στο ΚΤΕΛ Πάρου.
Επίσης, έχουν κληθεί να παραστούν ο πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Επιβατηγού Ναυτιλίας κ. Σακέλλης, η ομάδα μελετητών του έργου του Γενικού Προγραμματικού Σχεδίου Λιμένα Πάρου – Παροικιάς (εκπρόσωπος: Αλβέρτος-Παύλος Γιαμίν), η ομάδα μελετητών του έργου κατασκευής νέων αιθουσών αναμονής επιβατών και διαμόρφωση περιβάλλοντα χώρου κεντρικού λιμένα Παροικιάς (εκπρόσωποι: Σπυρίδωνος Γεώργιος, Κοττίκας Γεώργιος) και τα ΜΜΕ.
www.naxostimes.gr/

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΠΑΡΟΣ Παρουσίαση του master plan λιμένα Πάρου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo