ΠΑΡΟΣ Ο δήμαρχος σε αντίθετη κατεύθυνση από το Βελέντζειο Ίδρυμα για το αεροσκάφος

Συνάντηση είχε η διοικούσα επιτροπή του Βελέντζειου Ιδρύματος Πάρου με τους επικεφαλής των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου με σκοπό νε γίνει ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις, αλλά και για να ανακοινώσουν τις αποφάσεις του Ιδρύματος, που αφορούν το ασθενοφόρο αεροσκάφος, στο πλαίσιο των κοινωφελών του δράσεων στον τομέα της υγείας…

Το Βελέντζειο Ίδρυμα, ανακοίνωσε τη δυνατότητα που πλέον έχει για τη δημιουργία φορέα διαχείρισης και αξιοποίησης του ασθενοφόρου αεροσκάφους ή συνεργασίας του με ήδη υφιστάμενο φορέα.

Οι τρείς επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας, δήλωσαν την ταύτισή τους με την κατεύθυνση του Βελεντζείου Ιδρύματος και στήριξαν τις πρόσφατες αποφάσεις του σχετικά με το καθεστώς επαναλειτουργίας του ασθενοφόρου αεροσκάφους σε αντίθεση με το Δήμαρχο Πάρου, ο οποίος δήλωσε ότι πρόθεση δική του αλλά και της δημοτικής πλειοψηφίας είναι να παρουσιάσει άλλη πρόταση, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν του Βελεντζείου Ιδρύματος.

Αναλυτικά, το Βελέντζειο Ίδρυμα, αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του, τα παρακάτω:

«Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής, μετά από πρωτοβουλία-πρόσκληση της Διοικούσας Επιτροπής του Βελεντζείου Ιδρύματος, συνάντηση με τους τέσσερις επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου.

Σκοπός της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν και πέντε επιστημονικοί σύμβουλοι του Ιδρύματος, ήταν η ενημέρωση σχετικά με τις εξελίξεις αλλά και η ανακοίνωση των αποφάσεων του Ιδρύματος που αφορούν το ασθενοφόρο αεροσκάφος, στο πλαίσιο των κοινωφελών του δράσεων στον τομέα της υγείας.

Αρχικά, εκτέθηκαν και αναλύθηκαν διεξοδικά οι σοβαροί οικονομικοί λόγοι, τα εμπόδια και ο πόλεμος συμφερόντων εντός και εκτός Πάρου, που έχουν αναστείλει εδώ και δύο χρόνια, τη λειτουργία του ασθενοφόρου αεροσκάφους και τις πτήσεις αεροδιακομιδών εκτάκτων περιστατικών.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν τα δεδομένα που προκύπτουν από το νέο Νόμο περί λειτουργίας των Κοινωφελών Ιδρυμάτων, οι ενέργειες που έχουν ήδη γίνει προς την κατεύθυνση αυτή καθώς επίσης οι τελικές αποφάσεις του Ιδρύματος αλλά και οι νέες προοπτικές για την περαιτέρω αξιοποίηση του ασθενοφόρου αεροσκάφους, ώστε η λειτουργία και η προσφορά του να είναι συνεχής και απρόσκοπτη.

Ειδικότερα, ανακοινώθηκε η δυνατότητα πλέον του Ιδρύματος για τη δημιουργία φορέα διαχείρισης και αξιοποίησης του ασθενοφόρου αεροσκάφους ή συνεργασίας του με ήδη υφιστάμενο φορέα. Η εξέλιξη αυτή διασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή προσφορά του Ιδρύματος στον τομέα των αεροδιακομιδών και κατ’ επέκταση στον εν γένει τομέα της υγείας στην Πάρο.

Οι τρείς επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας δήλωσαν την ταύτισή τους με την κατεύθυνση του Βελεντζείου Ιδρύματος και στήριξαν τις πρόσφατες αποφάσεις του σχετικά με το καθεστώς επαναλειτουργίας του ασθενοφόρου αεροσκάφους, σε αντίθεση με το Δήμαρχο Πάρου ο οποίος δήλωσε ότι πρόθεση δική του αλλά και της δημοτικής πλειοψηφίας είναι να παρουσιάσει άλλη πρόταση, σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση από αυτήν του Βελεντζείου Ιδρύματος.

Τέλος, όπως τονίστηκε στη συνάντηση από την Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, το Βελέντζειο Ίδρυμα πιστό στα πλαίσια του κοινωφελούς του έργου, θα εντείνει τις ενέργειές του για την κατά το δυνατόν συντομότερη επαναλειτουργία και επαρκέστερη αξιοποίηση του ασθενοφόρου αεροσκάφους, ώστε να προσφέρει και πάλι τις πολύτιμες υπηρεσίες του σε όσους το έχουν ανάγκη.»

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΠΑΡΟΣ Ο δήμαρχος σε αντίθετη κατεύθυνση από το Βελέντζειο Ίδρυμα για το αεροσκάφος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo