ΠΑΡΟΣ Ο Έπαρχος Πάρου ενημερώνει για το υγειονομικό αεροσκάφος

Σε σημερινό δελτίο τύπου ο Έπαρχος Πάρου Κων/νος Ν. Μπιζάς ενημερώνει για τη συνάντηση-ενημέρωση που είχε με την Πρόεδρο και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Βελεντζείου Ιδρύματος σχετικά με το υγειονομικό αεροσκάφος. Ακολουθεί το δελτίο τύπου του κ. Κων/νου Ν. Μπιζά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΑΡΧΟΥ

Πάρος 03 /11 / 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποίησα συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής, μετά από πρόσκληση της Διοικούσας Επιτροπής του Βελεντζείου Ιδρύματος.
Η κα Πρόεδρος και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής του Βελεντζείου Ιδρύματος αφού μου έκαναν ενημέρωση για τις προσπάθειες και τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει σε κάθε επίπεδο για να μπορέσει το υγειονομικό αεροσκάφος να ξαναπετάξει, μου ανέφεραν:
1ον) ότι το νέο θεσμικό πλαίσιο (Ν. 4182/2013) εξασφαλίζει την χρηματοδότηση της λειτουργίας του υγειονομικού αεροσκάφους και
2ον) ότι η υπογραφή μνημονίου με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), εντάσσει το υγειονομικό αεροσκάφος στο μηχανισμό των κρατικών αεροδιακομιδών.
Προσωπικά επειδή θεωρώ την υγεία ένα από τα σημαντικότερα θέματα που θα πρέπει ν’ απασχολούν ένα κράτος πρόνοιας και αλληλεγγύης και επειδή τα τελευταία χρόνια οι διαχειριστές αυτού του ευαίσθητου τομέα (επικαλούμενοι τα μνημόνια και την τρόικα) έχουν κλειστά τα αυτιά τους στα δίκαια αιτήματα των νησιωτών, δήλωσα στα μέλη του Βελεντζείου Ιδρύματος ότι ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αρχής Νοτίου Αιγαίου θα σταθώ αρωγός και συμπαραστάτης στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου ώστε το αεροσκάφος του Βελεντζείου Ιδρύματος να ξαναπετάξει και να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στους κατοίκους των νησιών μας.
Σε αυτό το σημείο οφείλω επίσης να αναφέρω σε όλους τους συμπολίτες μας ότι η επαναλειτουργία του παραπάνω αεροσκάφους δεν πρέπει να μειώσει στο ελάχιστο την διεκδίκηση μας απέναντι στην Κυβέρνηση και το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας για την πλήρη στελέχωση του ιατρικού, νοσηλευτικού, βοηθητικού και διοικητικού προσωπικού του Κ.Υ. Πάρου.

Ο Έπαρχος Πάρου
Κων/νος Ν. Μπιζάς

Αναρτήθηκε από parospress

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΠΑΡΟΣ Ο Έπαρχος Πάρου ενημερώνει για το υγειονομικό αεροσκάφος”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo