ΠΑΡΟΣ Μειώσεις ανταποδοτικών τελών σε ευπαθείς ομάδες αποφάσισε ο δήμος Πάρου

Σειρά μέτρων κοινωνικής ευαισθησίας λαμβάνει για δεύτερη χρονιά ο δήμος Πάρου για τη στήριξη των δημοτών του λόγω των παρατεταμένων υφεσιακών συνθηκών της εθνικής οικονομίας, όπως είναι οι μειώσεις ανταποδοτικών τελών φωτισμού και καθαριότητας και άλλα μέτρα στήριξης των δημοτών…
Αποφασίστηκε να ενταχθούν και άλλες ευπαθείς ομάδες με απαλλαγή 50% όπως οι άποροι, επισημαίνει ο δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος
Συγκεκριμένα αποφασίστηκε:
Να μη γίνει καμία αύξηση των ανταποδοτικών τελών φωτισμού και καθαριότητας
Να ενταχθούν και άλλες ευπαθείς ομάδες με απαλλαγή 50% όπως οι άποροι, οι μονογονεϊκές οικογένειες και οι μακροχρόνιοι άνεργοι με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια της ΚΥΑ 494/07-04-2015(ΦΕΚ 577 Β /09-04-2015)
Να μειωθεί, με μετατροπή σε οικιακό, ο συντελεστής στις κτηνοτροφικές μονάδες και στις μάντρες οικοδομικών υλικών – για το εμβαδό του χώρου που εμπορεύονται σίδηρο και ξυλεία- αναγνωρίζοντας ότι δεν παράγονται απορρίμματα από τις δραστηριότητες αυτές κατά το σκεπτικό των ξυλουργείων.
Να υπαχθούν στο συντελεστή γραφείων, όλα τα επαγγέλματα που σύμφωνα με τον 2238/1994 άρθρο 48 παρ1 αναφέρονται ως ελευθέρια επαγγέλματα, καθώς και τα τουριστικά γραφεία και τα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων.
Όπως επισημαίνεται, η Δημοτική Αρχή, αναγνωρίζοντας τα προβλήματα από τη μείωση του εισοδήματος των πολιτών και την αυξημένη ανεργία, θα συνεχίσει να εργάζεται για το κοινό συμφέρον, την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας.

Newsroom Cyclades Voice

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΠΑΡΟΣ Μειώσεις ανταποδοτικών τελών σε ευπαθείς ομάδες αποφάσισε ο δήμος Πάρου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo