ΠΑΡΟΣ Δημοπρατήθηκε το έργο κατασκευής συνοδών έργων Μονάδας Αφαλάτωσης Παροικιάς

Ένα έργο ζωτικής σημασίας για το νησί της Πάρου
Ανακοίνωση του Δήμου Πάρου για την κατασκευή συνοδών έργων μονάδων αφαλάτωσης στη θέση Πέπονας Παροικιάς

Ένα έργο ζωτικής σημασίας για το νησί της Πάρου

Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε τη δημοπράτηση του έργου «Κατασκευή Συνοδών Έργων για τη λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης στη θέση Πέπονας Παροικιάς», που έλαβε χώρα την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017.

Το έργο είναι ενταγμένο στον άξονα προτεραιότητας «Αειφορική ανάπτυξη και διαχείριση των πόρων», του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Ο προϋπολογισμός δημοπράτησης του έργου «Κατασκευή Συνοδών Έργων Μονάδας Αφαλάτωσης Παροικιάς Πάρου» ανέρχεται σε 740.000,00 € και αφορά την κατασκευή των συνοδών έργων για τη λειτουργία των δύο μονάδων αφαλάτωσης, συνολικής απόδοσης 2.500 m3/h πόσιμου νερού ημερησίως, με τη μέθοδο της αντίστροφης όσμωσης, στη θέση «Πέπονας» Παροικίας.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε για να φτάσουμε στη δημοπράτηση του έργου, ήταν πολλές. Όμως, ο Δήμος Πάρου και η Δ.Ε.Υ.Α.Π. με αλλεπάλληλες επιστολές και προσωπικές επισκέψεις του Δημάρχου Πάρου και των στελεχών του στις αρμόδιες υπηρεσίες, κατόρθωσαν να εξασφαλίσουν τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις, χωρίς τις οποίες θα ήταν αδύνατη η ολοκλήρωση του έργου.

Με το έργο αυτό, το νησί της Πάρου θα διαθέτει μία επιπλέον ολοκληρωμένη σύγχρονη μονάδα αφαλάτωσης, φιλική προς το περιβάλλον, που θα διασφαλίζει ικανοποιητικό κόστος λειτουργίας και υψηλή αξιοπιστία.
cyclades24.gr

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΠΑΡΟΣ Δημοπρατήθηκε το έργο κατασκευής συνοδών έργων Μονάδας Αφαλάτωσης Παροικιάς”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo