ΠΑΡΟΣ «Απογειώθηκε» η κίνηση του αεροδρομίου της Πάρου τον Αύγουστο

Η Olympic Air έχει μεταφέρει πάνω από 18.000 επιβάτες, τριπλάσιους σε σχέση με τον Αύγουστο του 201
«Απογειώθηκε» η κίνηση του αεροδρομίου της Πάρου τον Αύγουστο

«Απογειώθηκε» η επιβατική κίνηση τον πρώτο μήνα λειτουργίας του νέου αεροδρομίου της Πάρου, με την Olympic Air να έχει μεταφέρει πάνω από 18.000 επιβάτες, τριπλάσιους σε σχέση με τον Αύγουστο του 2015.
Συγκεκριμένα, η δυνατότητα προσέγγισης του νησιού μεγαλύτερων αεροσκαφών, οι περισσότερες συχνότητες, αλλά και η απευθείας σύνδεση μεταξύ Πάρου-Θεσσαλονίκης εκτόξευσαν την κίνηση της Olympic Air στους 18.725 επιβάτες τον Αύγουστο από 6.159 που εξυπηρετήθηκαν τον αντίστοιχο μήνα του 2015.
Συνολικά στο δρομολόγιο Αθήνα-Πάρος η Olympic Air εξυπηρέτησε τον μήνα Αύγουστο 17.548 επιβάτες, καταγράφοντας αύξηση 185% σε σχέση με πέρσι, ενώ το άνοιγμα της πτήσης Θεσσαλονίκη-Πάρος υποδέχθηκαν με θέρμη συνολικά 1.177 επιβάτες.
Η συνολική επιβατική κίνηση του αεροδρομίου της Πάρου ενισχύθηκε κατά 204% τον περασμένο Αύγουστο. Υ
πενθυμίζεται ότι μετά την ολοκλήρωση του νέου διαδρόμου της Πάρου από το ελληνικό Δημόσιο, η Olympic Air υπήρξε φορέας εκτέλεσης και χρηματοδότησης του έργου ολοκλήρωσης και λειτουργίας του σταθμού επιβατών αλλά και των έργων υποδομής του νέου αερολιμένα Πάρου.
«Η αποτελεσματική συνεργασία με την ΥΠΑ για την εκτέλεση του έργου του τερματικού σταθμού, με χρηματοδότηση και επίβλεψη της εταιρείας μας σε μόνο 102 μέρες, αποδίδει ήδη σημαντικά» επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος της Aegean Δ. Γερογιάννης.
Επιπλέον ο κ. Γερογιάννης δήλωσε: «Κρίνοντας το καλοκαίρι του 2016 για όλο μας το δίκτυο, μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα με αδύναμο Μάιο και κυρίως Ιούνιο που επηρέασαν αρνητικά την πορεία του πρώτου εξαμήνου, ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είχαν ικανοποιητική πορεία σε πληρότητες και ανάπτυξη της κίνησης.
Παράλληλα και η δυναμική των προ-κρατήσεων, για το κλείσιμο της σεζόν, Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου διαμορφώνεται θετικά τόσο σε παλιότερους όσο και στους νέους προορισμούς του δικτύου μας».

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΠΑΡΟΣ «Απογειώθηκε» η κίνηση του αεροδρομίου της Πάρου τον Αύγουστο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo