ΝΑΞΟΣ Συνεδρίαση Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών

Τα τελευταία χρόνια τείνει να αποτελέσει θεσμό η συνεδρίαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών κάθε άνοιξη στη Νάξο.

Αυτή τη φορά στις δυο συνεδριάσεις του που θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 24 και την Παρασκευή 25 Απριλίου, εκτός από τα θέματα που αφορούν σε δρομολογήσεις γραμμών και τη “μάχη” που συνήθως διεξάγεται μεταξύ των πλοιοκτητών κάθε τέτοια περίοδο για τις γραμμές-φιλέτα του καλοκαιριού, η πρώτη ημέρα είναι αποκλειστικά αφιερωμένη στο πολύ “καυτό” θέμα…Από τη συνεδρίαση του ΣΑΣ στη Νάξο το Μάιο του 2013 Bookmark and Share… των άγονων γραμμών και τη σχετική προκήρυξη “μειοδοτικού διαγωνισμού για συμβάσεις ανάθεσης δημόσιας Υπηρεσίας για το χρονικό διάστημα από 01-11-2014 έως 31-12-2015”.


Και οι δυο συνεδριάσεις, σύμφωνα με τη σχετική πρόσκληση, είναι προγραμματισμένες να ξεκινήσουν στις 11:00 το πρωί στο κτήριο της πρώην Σχολής Ουρσουλινών στο Κάτρο της πόλης της Νάξου.


Ιδιαίτερα για το θέμα που αφορά τις άγονες γραμμές, αναμένεται να παραστούν δήμαρχοι και εκπρόσωποι φορέων από διάφορα νησιά, ιδιαίτερα των Κυκλάδων.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΝΑΞΟΣ Συνεδρίαση Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo