ΝΑΞΟΣ Ποιοι θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων

Ποιοι θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου

Για την προσεχή Κυριακή έχει οριστεί η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων που προέκυψε από τις εκλογές Μαΐου 2014, σύμφωνα με την πρόσκληση που εξέδωσε ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Δημήτρης Λιανός. Στη συνεδρίαση θα εκλεγεί το νέο προεδρείο του σώματος καθώς και τα μέλη (τακτικά και αναπληρωματικά) της Οικονομικής Επιτροπής και της επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
Ο κ. Φώτης Μαυρομάτης θα είναι και πάλι πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο
Ο κ. Φώτης Μαυρομάτης θα είναι και πάλι πρόεδρος στο δημοτικό συμβούλιο
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του naxosnow.gr πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου θα προταθεί από το δήμαρχο, ο κ. Φώτης Μαυρομάτης ο οποίος και αναμένεται και να εκλεγεί. Ο Μανόλης Μαργαρίτης θα εμπιστευτεί και πάλι τον Φώτη Μαυρομάτη για τη συγκεκριμένη θέση, από την πορεία του οποίου -ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου τα 3 1/2 χρόνια της θητείας του- είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος.

Αντιδήμαρχοι
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του naxosnow,gr, o Μανόλης Μαργαρίτης άμεσα αναμένεται να ανακοινώσει (κατά πάσα πιθανότητα στη συνεδρίαση της Κυριακής) και τους νέους αντιδημάρχους (που θα είναι και πάλι 9), αφού τα ζητήματα του δήμου είναι πολλά και θα πρέπει άμεσα να οριστούν οι αντιδήμαρχοι για να προχωρήσουν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το δήμο, αφού από την 1η Σεπτεμβρίου, που ξεκίνησε η θητεία της νέας δημοτικής αρχής, οτιδήποτε θα πρέπει να περνάει από το χέρι του δημάρχου, ο οποίος θα πρέπει να υπογράφει κάθε απόφαση και οτιδήποτε εκδίδεται από το δήμο. Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν πρόκειται να αλλάξουν και πολλά πράγματα σε ότι αφορά τα πρόσωπα τουλάχιστον αφού όπως φαίνεται ο δήμαρχος θα εμπιστευτεί και πάλι τους στενούς συνεργάτες του που ήταν πλάι του και τα προηγούμενα 3 1/2 χρόνια, αλλά συγκέντρωσαν και τις περισσότερες ψήφους στις εκλογές.
Πιο συγκεκριμένα, στις θέσεις τους ως αντιδήμαρχοι, ίσως με μικροαλλαγές σε ότι αφορά τις αρμοδιότητες τους θα παραμείνουν οι: Τοτόμης Πρωτονοτάριος, Δημήτρης Λιανός, Μανόλης Πολυκρέτης, Αργύρης Ανευλαβής και Δημήτρης Μανιός, ο οποίος θα μετακομίσει στη δημοτική ενότητα Δρυμαλίας για την οποία θα είναι και υπεύθυνος χωρικός αντιδήμαρχος.
Ριζικές όμως αλλαγές και 100% ανανέωση έχουμε στα νησιά των Μικρών Κυκλάδων όπου αντιδήμαρχοι αναλαμβάνουν (βάση νομοθεσίας και όχι από ορισμό του δημάρχου) οι: Πράσινος Μιχάλης (Δονούσα), Γαβαλάς Γιάννης (Ηρακλειά), Φωστιέρης Παναγιώτης (Κουφονήσι), και Σίμου Νικολέτα (Σχοινούσα) που εκλέχτηκαν δημοτικοί σύμβουλοι στα νησιά τους.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΝΑΞΟΣ Ποιοι θα είναι οι νέοι αντιδήμαρχοι στο δήμο Νάξου & Μικρών Κυκλάδων”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo