ΝΑΞΟΣ Αρνητική η Δ.Κ. Νάξου για τα τουριστικά τρενάκια

Αρνητική κατά πλειοψηφία ήταν η απόφαση της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου στο αίτημα για την κυκλοφορία δυο τουριστικών τρένων στην πόλη της Νάξου. Υπενθυμίζεται, ότι το αίτημα που έχει υποβληθεί προς το δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, αφορά στη βατότητα των τουριστικών τρένων στους δρόμους της πόλης, χωριών και οικισμών της Νάξου από τους οποίους θα περνούν τα τρενάκια με βάση τις διαδρομές που έχουν υποβληθεί. Δεν αφορά στην άδεια για την οποία αρμόδιος είναι ο ΕΟΤ…

Bookmark and Share
Τα παρόντα τέσσερα από τα πέντε μέλη του συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Νάξου, που συζήτησαν το θέμα την Παρασκευή 27/2, κατά πλειοψηφία αποφάσισαν ότι με τη δεδομένη κατάσταση του κυκλοφοριακού στην πόλη της Νάξου δεν είναι δυνατή η κυκλοφορία των τουριστικών τρένων στους δρόμους της.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Νάξου, Μάκης Μαυρογιάννης και η σύμβουλος, Πόπη Βιτζηλαίου, τοποθετήθηκαν αρνητικά, επισημαίνοντας, ότι η κυκλοφορία τέτοιων τρένων θα μπορούσε να γίνει όταν πεζοδρομηθεί η πόλη για να μεταφέρονται οι πολίτες από τα πάρκινγκ στο κέντρο.

Τη δυνατότητα κυκλοφορίας των τουριστικών τρένων στην πόλη της Νάξου, υποστήριξε ο τοπικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Σταμάτης Καπίρης.
Δείτε τι υποστηρίζει ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας

Λευκή ψήφο έδωσε για το θέμα η τοπική σύμβουλος των Πολιτών για τα Νησιά μας.

Απουσίαζε ο τοπικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, κ. Γιαννάκης, που ήταν σε αποστολή με την ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Για το θέμα θα αποφασίσουν και τα τοπικά συμβούλια των κοινοτήτων στα όρια αρμοδιότητας των οποίων έχει υποβληθεί αίτημα να κυκλοφορούν τα τουριστικά τρενάκια στο πλαίσιο των διαδρομών που έχουν υποβληθεί.

Μετά από τις αποφάσεις των τοπικών συμβουλίων θα αποφασίσει σχετικά η Επιτροπή του δήμου Ποιότητας Ζωής και την καταληκτική απόφαση θα λάβει το δημοτικό συμβούλιο.

Πιο αναλυτικά, ο δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, οφείλει να ελέγξει και να εκδώσει βεβαίωση, για τα εξής:

Ακόμη, θα πρέπει να καθορίζονται αναλυτικά οι στάσεις, ενώ τις αφετηρίες των διαδρομών καθορίζουν, ανάλογα την περιοχή, ο δήμος και το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Νάξου.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΝΑΞΟΣ Αρνητική η Δ.Κ. Νάξου για τα τουριστικά τρενάκια”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo