ΜΥΚΟΝΟΣ Την κάλυψη βασικών αναγκών του Κέντρου Υγείας χρηματοδοτεί ο Δήμος Μυκόνου

Προκειμένου να καλύψει τα μεγάλα κενά του Κεντρικού Κράτους και του Υπουργείου Υγείας

Η Δημοτική Αρχή Μυκόνου, στηρίζοντας σταθερά και ενισχύοντας στην πράξη το Κέντρο Υγείας του νησιού, ενέκρινε τέσσερις νέες αναθέσεις προμήθειας ηλεκτρολογικών υλικών, υδραυλικών ειδών, ενός server και λειτουργικού λογισμικού συστήματος, προκειμένου να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες του Κέντρου Υγείας, που δεν καλύφθηκαν από το αρμόδιο Υπουργείο Υγείας.
Ειδικότερα, μετά από έγκριση των προδιαγραφών των μελετών της Διεύθυνσης Τεχνικής Υπηρεσίας και εξασφάλιση δημοτικών πόρων, ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε στις αναθέσεις ώστε να εξασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Κέντρου Υγείας καλύπτοντας βασικές ανάγκες όσον αφορά τις ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εγκαταστάσεις αλλά και ανάγκες όπως η ηλεκτρονική διαχείριση πληροφοριών μέσω νέου server και λειτουργικού λογισμικού συστήματος.

Συνολικά για το 2018 ο Δήμος Μυκόνου σε συνεννόηση με τη Διοικούσα Επιτροπή του Κέντρου Υγείας χρηματοδότησε ανάγκες του Κέντρου Υγείας με το συνολικό ποσό των 68.459,59€, πέρα των επιχορηγήσεων που αφορούν στο βοήθημα προς τους γιατρούς.

Συγκεκριμένα οι αναθέσεις περιλαμβάνουν:

Την προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτρολογικού υλικού για την ασφαλή παροχή και διανομή του ηλεκτρικού ρεύματος, καθώς και τη δημιουργία υποδομής για την εγκατάσταση φωτισμού στον εξωτερικό χώρο του κτιρίου λόγω έντονου υποφωτισμού.
Την προμήθεια και εγκατάσταση υδραυλικών ειδών.
Την προμήθεια κλιματιστικών σωμάτων για τη σωστή θέρμανση και ψύξη του κτιρίου.
Την προμήθεια νέου server, νέου λειτουργικού λογισμικού συστήματος, βάσης δεδομένων, backup, antivirus, την εγκατάσταση και παραμετροποίηση των υποδομών καθώς και τη μεταφορά των δεδομένων του LIS και την επανεγκατάσταση του LIS για το Κέντρο.
Τα ποσά που προκύπτουν από τις αναθέσεις ως δαπάνη για το Δήμο Μυκόνου, θα καλυφθούν εξ’ ολοκλήρου από δημοτικούς πόρους και έχουν συμπεριληφθεί στον προϋπολογισμό των εξόδων.

Ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς ανέφερε σχετικά:

«Προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής είναι η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας για τους κατοίκους του νησιού μας.

Επικεντρωνόμαστε στο Κέντρο Υγείας και την εύρυθμη λειτουργία του χρηματοδοτώντας μέσα από δημοτικούς πόρους τις ανάγκες που υπάρχουν, προκειμένου να εξασφαλίσουμε τις κατάλληλες κτιριακές συνθήκες και υποδομές, καθώς και τη λειτουργική ηλεκτρονική διαχείριση πληροφοριών και δεδομένων.

Τα χρήματα των Δημοτών μας αξιοποιούνται και για την αναβάθμιση του τομέα της Υγείας!

Αυτό συμβαίνει βεβαίως διότι ενώ το Κεντρικό Κράτος είναι ο μεγάλος «απών», εντούτοις εμείς είμαστε εδώ για να δίνουμε λύσεις στις δυσκολίες που προκύπτουν, ξεπερνώντας τυπικά εμπόδια και γραφειοκρατία, τιμώντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας στο ακέραιο.»

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΥΚΟΝΟΣ Την κάλυψη βασικών αναγκών του Κέντρου Υγείας χρηματοδοτεί ο Δήμος Μυκόνου”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo