ΜΗΛΟΣ To Πρόγραμμα «ΕΠΙΝΗΣΙΑ Ηώς» 6 έως 8 Ιουνίου στη Μήλο

To Πρόγραμμα ΕΠΙΝΗΣΙΑ Ηώς , με μέγα δωρητή το Ίδρυμα Σ.Νιάρχος έχει στόχο να υποστηρίξει επαγγελματικά νέους από τη ΜΗΛΟ και από άλλα 23 Νησιά.
Στο πλαίσιο του Προγράμματος γίνονται εκπαιδευτικές δράσεις και παρέχεται συμβουλευτική στήριξη στα επαγγελματικά σχέδια νέων επαγγελματιών, αναδεικνύοντας επαγγελματικές ευκαιρίες.
Σχετικά το βίντεο ΕΔΩ
Στη ΜΗΛΟ θα πραγματοποιηθεί Εκπαιδευτική Αποστολή από τις 6 έως και τις 8 Ιουνίου 2016 όπου θα πραγματοποιηθούν:
(α) Συναντήσεις με ενεργούς ή υποψήφιους νέους επαγγελματίες του νησιού (ΗΩΣ Meet Ups) σε όλο το νησί από τις 6 έως τις 8 Ιουνίου ώστε να συζητήσουμε τους προβληματισμούς τους και να τους ενημερώσουμε για την υποστήριξη & τις λύσεις που μπορεί να δώσει το ΕΠΙΝΗΣΙΑ ΗΩΣ.
(α) ένα Eκπαιδευτικό Eργαστήριο (ΗΩΣ Lab) του Προγράμματος που θα κάνουμε την Τρίτη 7 Ιουνίου 18.00-21.30 στην Πλάκα (Αίθουσα συνεδριάσεων Δήμου) με αντικείμενο τις αναγκαίες δεξιότητες επιτυχίας αλλά και τις επαγγελματικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν να δημιουργηθούν στην ΜΗΛΟ, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του εναλλακτικού τουρισμού, της ηλεκτρονικής επιχειρηματικότητας και τις δυνατότητες εκμετάλλευσης του αγροδιατροφικού τομέα.

Για τους ενδιαφερόμενους νέους επαγγελματίες παρέχεται στη συνέχεια εξ αποστάσεως υποστήριξη μέσω της υπηρεσίας «Forum Ηώς».

Το «Επινήσια Ηώς» υλοποιείται με Μέγα Δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Το Πρόγραμμα έχει ως υποστηρικτή και συνεργάτη το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς και έχει τη συνεργασία του ΚΕΜΕΛ. Χορηγοί του Προγράμματος είναι η Upstream, η VIVA Payments, η Παπαδημητρίου Χ.Κ. ΑΒΕΤ, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, η ΒΙΚΟΣ waters και η Green Value. Επίσημος Ακτοπλοϊκός Μεταφορέας είναι η Blue Star Ferries.
**Η αέλια, που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί το Πρόγραμμα «Επινήσια Ηώς» είναι μία εταιρεία μη κερδοσκοπική που το αντικείμενό της είναι να βοηθάει νέους να προχωρούν στην επαγγελματική τους ζωή παρά τις δυσκολίες και έχει σημαντική εμπειρία σε επαγγελματική ανάπτυξη νέων.

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ To Πρόγραμμα «ΕΠΙΝΗΣΙΑ Ηώς» 6 έως 8 Ιουνίου στη Μήλο”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος

Πωλείται Ηλεκτρικός διάδρομος γυμναστικής
Μοντέλο: Pegasus Silver TM-345 ),
σε αρίστη κατάσταση, λόγω μετακόμισης.
Τιμή ΜΟΝΟ : 500 €.
τηλ.: 6972009299
SPONSORS

Μήλος

Αριστούχος απόφοιτος Παντείου Πανεπιστημίου παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές δημοτικού και γυμνασίου.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6987358159
SPONSORS
SPONSORS
SPONSORS

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo