ΜΗΛΟΣ Φυγομαχεί ο δήμαρχος κ. Δαμουλάκης από το ερωτηματολόγιο του Milos Life

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Γιατί φυγομαχεί ο κ. Δαμουλάκης
Αρνήθηκε να απαντήσει ο κ.Δαμουλάκης στις ερωτήσεις του Milos Life.
Γνωρίζει ότι «τα γραπτά μένουν» και δεν θέλει πολλές δεσμεύσεις.
Την ίδια πρακτική εξάλλου ακολούθησε επί τρισήμισυ χρόνια, όταν μας εγκαλούσε να αρκεστούμε στις προφορικές διαβεβαιώσεις του που υποτίθεται ότι επέχουν θέση συμβολαίου. Εν τω μεταξύ εμείς προσπαθούσαμε να καταλάβουμε με ποιόν έχουμε να κάνουμε: Με τον Δήμαρχο ή με το φυσικό πρόσωπο «κ.Δαμουλάκης» που διαφωνεί με τον Δήμαρχο, με τον νεοδημοκράτη που ακολουθεί την πολιτική του κόμματός του ή με τον λαϊκό αγωνιστή που έμπαινε μπροστάρης στις κινητοποιήσεις ενάντια στον ίδιο του τον εαυτό και στο ίδιο του το κόμμα, με τον Δήμαρχο που συνομιλούσε με τους χρυσοθήρες ή με τον άλλο που απορρίπτει μετά βδελυγμίας την ιδέα της εκμετάλλευσης χρυσού στη δυτική Μήλο, και ούτω καθ’εξής.
Και με τους λύκους και με τα πρόβατα ο κ.Δαμουλάκης επί τρισήμισυ έτη χωρίς γραπτές δεσμεύσεις, υπήρξε ο άρχοντας της αυθαιρεσίας και των παρασκηνίων. Την ίδια πρακτική ακολουθεί και τώρα, φυλάγεται να μην δηλώσει γραπτά όσα μας επιφυλάσσει για την επόμενη πενταετία -εάν εκλεγεί και πάλι δήμαρχος. Έχει και έναν λόγο παραπάνω: γνωρίζει ότι τώρα, εάν εκλεγεί, δεν θα έχει τις ανέσεις που είχε την προηγούμενη φορά.
Φυγομαχεί ο Δήμαρχος και για άλλους λόγους. Γνωρίζει ότι στον γραπτό λόγο δεν μπορεί να επιδοθεί στο αγαπημένο του σπορ να αναλαμβάνει τον ρόλο του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου και του δημάρχου εναλλάξ και κατά περίπτωση, να διακόπτει τους συνομιλητές του, να μην τους δίνει το λόγο, ακόμη και να τους προσβάλει όταν τους βρίσκει πολύ ευγενικούς.
Τέλος, ο Δήμαρχος δεν θέλει να αφήσει γραπτά ίχνη σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου, ενώ στα καφενεία μπορεί να ισχυρίζεται αχρεωστήτως ό,τι θέλει για το τερατώδες χρέος που έχει δημιουργήσει.
Για τη Ριζοσπαστική Συσπείρωση για τη Μήλο
η Συντονιστική Επιτροπή
Περικλής Νίνος, Γιώργος Μάλλης, Ηλίας Ιωακείμογλου

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Φυγομαχεί ο δήμαρχος κ. Δαμουλάκης από το ερωτηματολόγιο του Milos Life”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo