ΜΗΛΟΣ Τελικά……νερό υπάρχει;

Η πλέον επίκαιρη ερώτηση των τελευταίων ημερών είναι για το αν υπάρχει αρκετό νερό στο νησί και ποιος τελικά ευθύνεται για τις αλλεπάλληλες διακοπές.
Η απάντηση για όσους ξέρουν λεπτομέρειες, και δεν παρασύρονται από την ανακοίνωση του αρχιμάστορα του ψεύδους, δημάρχου Μήλου,  είναι εντελώς ξεκάθαρη.
Αποκλειστικός υπεύθυνος είναι ο δήμος.
Σαν υπεύθυνος φορέας δεν έχει κάνει το παραμικρό τα τελευταία 6 χρόνια για τον εξορθολογισμό της διανομής, την αποθήκευση αλλά και την ενίσχυση της παραγωγής του αφαλατωμένου νερού.
Κατά την προσφιλή του όμως τακτική, κατηγορεί αλλήλους για όσα εκείνος αποκλειστικά φέρει την ευθύνη και βέβαια το μάρμαρο το πληρώνουν οι δημότες.
Στη σημερινή μας τοποθέτηση θα παραθέσουμε ένα και μόνο στοιχείο, το οποίο ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ όσους διαθέτουν διαφορετικά στοιχεία να τα καταθέσουν, που αποδεικνύουν τα παραπάνω , και τα υπόλοιπα έπονται……

Στη μονάδα της αφαλάτωσης παρουσιάστηκε μια μικρή βλάβη σε μια από τις πολλές αντλίες με αποτέλεσμα να μειωθεί η παραγωγή για διάστημα 2 ημερών κατά 250 κ.μ. περίπου.
Μετά την άμεση αντικατάσταση της  αντλίας η παραγωγή έφτασε και πάλι το υψηλό επίπεδο των 3.200 κ.μ. ημερησίως, υψηλότερα δηλαδή από την ονομαστική δυνατότητα της μονάδας που είναι 3.000 !!
Το στοιχείο αυτό μπορεί να επιβεβαιωθεί από τους μετρητές παράδοσης νερού στις δημοτικές δεξαμενές κάθε ώρα και στιγμή.
Τι συμβαίνει λοιπόν και οι διακοπές συνεχίζονται;

τα υπόλοιπα σε λίγο …….

Share

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει...

0 σχόλια για “ΜΗΛΟΣ Τελικά……νερό υπάρχει;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Facebook

Twitter

Google Plus

Vimeo